7 lucruri pe care nu le știai despre Kate Middleton

lucruri pe care nu le știai despre Kate Middleton

Pentru poporul britanic Kate Middleton este o a doua “Prințesă a Inimilor”. Britanicii o adoră și-i poartă un respect profund. 

Însă, în ciuda interesului pe care o lume întreagă îl manifestă față de Ducesa de Cambridge, există o serie de lucruri pe care nu mulți le știu despre aceasta. Iată, mai jos, o listă de 7 lucruri pe care nu le știai despre Kate Middleton.

Citește și 4 reguli pe care prințesa Charlotte trebuie să le respecte cu strictețe

  1. Tatăl Ducesei a fost controlor de trafic aerian, iar mama ei – stewardesă. Împreună au dezvoltat o afacere din care au obținut venituri impresionante – comercializau accesorii pentru petreceri.
  2. Presa tabloidă a poreclit-o “Waitey Katie” (“Katie care tot așteaptă”) din pricina faptului că a fost nevoită să aștepte nici mai mult, nici mai puțin de 8 ani până a fost cerută în căsătorie de William. Puțintică răbdare tot a avut, nu?
  3. Ducesei de Cambridge îi plac mult petrecerile. Și n-are nimic nici împotriva consumului de băuturi alcoolice.
  4. Nu-i place, în schimb, să i se spună Kate, ci Catherine. Ca să nu mai spunem că așa cere și protocolul.
  5. Prin căsătoria cu Prințul William la vârsta de 29 de ani, Kate Middleton a devenit cea mai în vârstă mireasă regală din istorie. Excepție fac membrele familiilor regale divorțate și care apoi s-au recăsătorit.
  6. Kate este o sportivă desăvârșită. Practică în mod constant schiul, înotul și tenisul (inclusiv tenisul de masă). În trecut, a practicat și săritura în înălțime și hochei pe iarbă, fiind chiar căpitan de echipă în liceu.
  7. Ducesa de Cambridge are origini nobile. Foarte, foarte îndepărtate, dar nobile. Este verișoară de gradul al… 12-lea cu soțul ei prin intermediul lui Thomas Linley, fost diplomat și guvernator al insulei Guernsey. În arborele genealogic al familiei sale se mai găsesc primul președinte american George Washington, dar și vedete de televiziune precum regizorul american Guy Ritchie și realizatoarea tv Ellen De Generes.

Citește și 

Dieta lui Kate Middleton. Cum arată meniul Ducesei de Cambridge într-o zi obișnuită

Mesajul lăsat de prințesa Diana fiului ei, prințul William

Sursa: www.grazia.fr

Sursa foto: northfoto.com

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete