Kate Middleton, criticată dur de actrița Keira Knightley din cauza promovării unei imagini nerealiste după naștere

Despre imaginea apropiată de perfecțiune pe care Ducesa de Cambridge a afișat-o după fiecare dintre cele trei nașteri s-a vorbit mult. Și s-a căzut de acord că femeile obișnuite nu arată “așa” la câteva ore după naștere. Că “vinovată” de imaginea aproape fără cusur a Ducesei se face armata de hairstiliști, de cosmeticiene și de stiliști vestimentari pe care a avut-o la dispoziție de fiecare dată pe parcursul șederii în spital.

Keira Knightley îi reproșează lui Kate Middleton că pune presiune pe viitoarele mămici

Acum a venit rândul actriței Keira Knightley să arate cu degetul înspre Kate Middleton și s-o acuze de faptul că promovează o imagine nerealistă a nașterii. Conform www.eu.usatoday.com, într-o scrisoare adresată fiicei sale în vârstă de 3 ani și publicată în cartea “Feminists Don’t Wear Pink (And Other Lies)” a scriitoarei Scarlett Curtis, actrița britanică îi reproșează Ducesei că imaginea pe care a afișat-o după fiecare naștere pune presiune pe femeile care se pregătesc să devină mame și le creează așteptări nerealiste: “La șapte ore după ce a născut-o pe Charlotte, Kate ieșea pe poarta spitalului pe tocuri și machiată. Avea fața pe care lumea voia s-o vadă… Ascunde-te de noi! Ascunde-ne durerea, corpul sfâșiat în timpul nașterii, sânii căzuți, hormonii care o iau razna. Fii frumoasă. Fii stilată, nu-ți arăta câmpul de luptă, Kate”.

În 2015, la 9 ore după nașterea prințesei Charlotte, Ducesa de Cambridge părăsea maternitatea cu un look fresh și relaxat. Purta o rochie cu imprimeu vesel, în nuanțe de alb și galben, iar buclele, proaspăt aranjate, îi cădeau pe umeri. Nu lăsa să se vadă că a trecut printr-un travaliu și printr-o naștere.

Citeste si Motivul pentru care Kate Middleton nu poartă niciodată haine de culoare portocalie

Keira Knightley, despre adevărata naștere naturală

În contrast cu experiența nașterii lui Kate, Keira Knightley relatează experiența propriei nașteri. După ce și-a adus fetița pe lume, actrița a purtat un halat de spital şi pantaloni din hârtie, din cauza sângerării abundente. „Ai ieşit cu ochii deschişi, cu braţele ridicate, ţipând, i se adresează actrița fiicei sale, neputând să uite nici „vărsatul, sângele şi cusăturile. „Eu îmi amintesc câmpul de luptă. Câmpul de luptă în care viaţa pulsează. Supravieţuirea. Eu sunt sexul slab, tu eşti?, o întreabă retoric Keira pe Ducesa de Cambridge.

Actrița continuă critica la adresa Ducesei cu o avalanșă de ironii: “La distanță de 7 ore de când ai dus o bătălie cu viața și cu moartea, la doar 7 ore de când corpul ți-a fost aproape sfâșiat și o ființă plină de sânge și țipând a ieșit din el. Nu arăta nimic! Nu spune nimic! Stai acolo împreună cu fiica ta ca să fii fotografiată de o armată de fotografi. E simplu. Practic, așa se întâmplă în fiecare zi. Ce mare scofală?”

Citeste si 7 lucruri pe care nu le știai despre Kate Middleton

Keira Knightley a dezvăluit recent că a avut probleme psihice grave la vârsta de 22 de ani, după ce a început să cunoască celebritatea. De altfel, actriţa a fost diagnosticată cu sindrom de stres posttraumatic, o tulburarare care i-a afectat viaţa.

Sursa foto: northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete