Îți fotografiezi mereu mâncarea și postezi pozele pe instagram? Uite cum îți poate afecta acest obicei silueta

Ce se întâmplă atunci când fotografiezi mâncarea și postezi pozele pe instagram

Într-o lume în care aspectul fizic este foarte important, tot mai multe persoane sunt preocupate de modul în care arată și își doresc o siluetă ca trasă prin inel. Pentru a-și atinge scopul, oamenii merg în mod constant la sală și aleg să elimine din alimentație acele produse cu un număr mare de calorii, fără să știe că există o serie de alte obiceiuri care pot duce la acumularea kilogramelor în plus.

Ce se întâmplă atunci când fotografiezi mâncarea și postezi pozele pe instagram?

Farfuriile cu diferite preparate sunt deja vedete pe rețelele de socializare, dar în special pe instagram. Acest obicei de a fotografia mâncarea este unul comun foarte multor persoane, iar cercetătorii au studiat acest fenomen și au ajuns la concluzia ca își poate pune amprenta asupra siluetei, potrivit independent.co.uk.

Specialiștii au demonstrat că din dorința de a strânge cât mai multe like-uri, oamenii au tendința de a adăuga ingrediente în plus în farfurie, tocmai pentru ca aspectul acesteia să fie unul impresionant. Astfel, porțiile de mâncare sunt mult mai mari și mai bogate din punct de vedere caloric, lucru care poate afecta silueta. Acest obicei îi poate determina pe oameni să încerce o mulțime de rețete pe care să le îmbunătățească, adăugând o lingură de miere sau de sirop în plus, fără să știe cât de nociv este acest lucru pentru siluetă.

Postarea fotografiilor cu diferite preparate pe instagram poate da peste cap dieta sănătoasă și îi poate face pe oameni să consume acele alimente interzise și pe care au tot încercat să le evite.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cum să cureți cănile pătate de cafea sau ceai negru? Cele mai bune metode naturale și ieftine

Yoga, antrenamentul care te ajută să slăbești și să îți restabilești echilibrul psihic

Experții au descoperit perioada din lună în care poți slăbi cu mare ușurință. În ce zile este recomandat un antrenament intens?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Diverse