Irina Nistor, Femeia Anului 2017 la categoria O viaţă dedicată filmului: “Nu există viață fără film”


Vezi pozele

Pentru că și-a dedicat întreaga viață filmului și a încercat de fiecare dată să îi descopere chiar și cele mai ascunse secrete, revista Avantaje a desemnat-o Femeia Anului 2017 la categoria O viaţă dedicată filmului pe Irina Nistor.

Gala Femeia Anului 2017 a ajuns în acest an la ediția cu numărul 20. Evenimentul a avut loc într-un loc de poveste din inima Bucureștiului, la Le Chateau, acolo unde revista Avantaje a oferit 10 trofee Femeia Anului 2017, unor femei speciale și care au reușit să își facă numele cunoscut în domeniile lor de activitate.

Irina Nistor, Femeia Anului 2017 la categoria O viaţă dedicată filmului

Irina Nistor este criticul de film pe care oricine îl ascultă cu drag și atenție. Pasiunea pentru filme, atenția la detalii și vocea inconfundabilă au ajutat-o să devină un nume sonor în lumea cinematografiei românești.

După ce a urcat pe scenă și a primit trofeul Femeia Anului 2017 la categoria O viaţă dedicată filmului, Irina Nistor ne-a mărturisit ce ar însemna viața noastră fără filme. Într-un interviu sincer, cunoscutul critic de film ne-a răspuns fără să stea pe gânduri și fără să folosească cuvinte mari: “Nimic, un vid, o gaură neagră. Nu există viață fără film”, a spus Irina Nistor.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea interviul cu Irina Nistor.

Foto: Vlad Chirea și Dumitru Angelescu

Citește și:

La 91 de ani, Elena Pagu este Femeia Anului 2017 pentru Excelență în sport. De unde își ia puterea pentru a duce la capăt antrenamentele?

Anca Bucur, Femeia Anului 2017 la categoria Stil de Viață Sănătos. Cum s-a schimbat viața sportivei după ce a aflat că este însărcinată?

Paula Herlo, Femeia Anului 2017 la categoria Jurnalism Social: „Muncesc mult, uneori de la 7 dimineața până la 2-3 noaptea'

Anca Serea, Femeia Anului 2017 la categoria Promovarea Maternității: „Rolul de mamă este cel mai frumos, este o binecuvântare'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete