Paula Herlo, Femeia Anului 2017 la categoria Jurnalism Social: „Muncesc mult, uneori de la 7 dimineața până la 2-3 noaptea”


Aseară a avut loc Gala Femeia Anului 2017, care s-a desfășurat într-o locație superbă, și anume Le Chateau. În cadrul celei de-a 20-a ediție a acestui eveniment special, au fost premiate zece femei de excepție, pentru performanță și excelență în domeniul lor de activitate.

Una dintre ele a fost jurnalista de la Pro TV Paula Herlo, care a primit premiul pentru Excelență în Jurnalism social.

Paula Herlo, Femeia Anului 2017 la categoria Jurnalism Social

După ce coborât de pe scenă, Paula ne-a acordat un scurt interviu, în care a povestit cu sinceritate ce înseamnă această distincție pentru ea.

„Mă simt absolut extraordinar, mai ales că am văzut foarte mulți oameni pe care îi cunosc din societatea civilă, oameni din ONG-uri care fac și schimbă România în bine, pe care îi admir și pe care nu i-am prezentat de foarte multe ori la știrile Pro TV. Acest premiu e o recunoaștere a unor ani de muncă alături de colegii mei, pentru că eu cred că e un premiu de echipă a unor ani de muncă în care am încercat să arătăm problemele societății românești, dar să aducem și o schimbare acolo unde era nevoie, mai ales pentru copii aflați în suferință. Mă motivează fiecare recunoaștere, dar mai mult mă motivează fiecare reușită a noastră, iar faptul că aceste reușite sunt recunoscute în cadrul unor astfel de gale, pentru noi e o foarte mare bucurie, mai ales că vine din rândul breslei. Premiile care vin de la colegii noștri de breaslă sunt extrem de valoroase,' a mărturisit Paula Herlo, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.

Paula Herlo, despre rolul de mămă: „Dacă aș fi avut mai puțini ani, ar fi venit și al treilei copil'

Chiar dacă muncește destul de mult, jurnalista a mărturisit că mai are timp și pentru viața personală și se implică în educația copiilor ei.

„Am timp și pentru viața personală și pentru familie. După ce am născut primul copil, mi-am setat cumva orarul de muncă și merge, funcționează. Înainte eram plecată foarte mult, dar acum am reușit să găsesc un echilibru. Uneori am impresia că muncesc prea mult și sunt sigură că e așa, dar cred că am găsit un echilibru. Dar când lucrăm pentru 1 decembrie, lucrăm de dimineață de la 7 și mai plecăm la 2-3 noaptea. Nu știu câte ore sunt, sunt multe. Sunt campanii și proiecte care ne solicită mult, dar după aia vine și o pauză bine meritată, deci nu pot să spun că sunt într-un permanent chin că nu e așa.

De când am devenit mamă, viața mea s-a schimbat cu totul, pentru că atunci când fac reportaje cu copii, mă așez și mai mult în papucii părinților. Viața ca părinte este ceva ce am visat, ce mi-am dorit și trăiesc din plin. Sunt implicată 100% în viața copiilor mei. Zilele trecute chiar mă gândeam, dacă aș fi avut mai puțini ani, ar fi venit și al treilei copil,' a adăugat Paula Herlo.

Aflați mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: Vlad Chirea și Dumitru Angelescu

Mihaela Tudor

Citește și:

Anca Serea, Femeia Anului 2017 la categoria Promovarea Maternității: „Rolul de mamă este cel mai frumos, este o binecuvântare'

GALA FEMEIA ANULUI 2017: cine sunt câștigătoarele

Gala FEMEIA ANULUI 2017, unul dintre cele mai longevive evenimente de pe piața media din România, își anunta câștigatorii

Vedete prezente la GALA FEMEIA ANULUI 2017

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
ziareonline.ro
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete