Anca Serea, Femeia Anului 2017 la categoria Promovarea Maternității: “Rolul de mamă este cel mai frumos, este o binecuvântare”


Gala Femeia Anului 2017 reprezintă unul dintre cele ma longevive evenimente de acest gen, iar în fiecare an, Revista Avantaje premiază femeile de succes din diferite domenii. Ediția cu numărul 20 a avut loc aseară, la Le Chateau, într-un cadru de poveste.

Câștigătoarea Femeia Anului 2017, la categoria Promovarea Maternității este Anca Serea. Vizibil emoționată, aceasta a urcat pe scenă, unde trofeul i-a fost înmânat chiar de către soțul ei și de cele două fiice.

Anca Serea, Femeia Anului 2017 la categoria Promovarea Maternității

După ce a devenit mamă de cinci ori, Anca Serea este considerată un model pentru femeile din România, motiv pentru care Revista Avantaje a decis să îi ofere trofeul Femeia Anului, la categoria Promovarea Maternității.

“Wow, vă spun sincer, nu mă așteptam, de obicei, trebuie să recunosc, din păcate nu îmi pregătesc niciun discurs, tocmai pentru că sunt foarte emotivă și mă pierd, de fiecare dată, dar acum cu atât mai mult cu cât fetițele și soțul meu au fost alături de mine pe scenă și vă mulțumesc mult pentru acest premiu. E o bucurie și o onoare. Bucuria este cu atât mai mare cu cât am fost alături de nume realmente sonore, adevărate surse de inspirație și de admirație, adevărate exemple. Rolul de mamă este cel mai frumos, este o binecuvântare, nu există cuvinte prin care pot să îl descriu”, a spus Anca Serea.

Deschide materialul video de mai sus pentru a urmări declarația Ancăi Serea.

Foto: Vlad Chirea și Dumitru Angelescu

Citește și:

Vedete prezente la GALA FEMEIA ANULUI 2017

GALA FEMEIA ANULUI 2017: cine sunt câștigătoarele

La 91 de ani, Elena Pagu este Femeia Anului 2017 pentru Excelență în sport. De unde își ia puterea pentru a duce la capăt antrenamentele?

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete