Fratele lui Aimee Iacobescu, declarații emoționante. Ce a simțit în ziua în care actrița a încetat din viață?

Ce a simțit fratele geamăn al lui Aimee Iacobescu în ziua în care actrița a încetat din viață

Aimee Iacobescu a murit la vârsta de 71 de ani, iar dispariția ei a îndurerat întreaga lume a cinematografiei și a teatrului. După o lungă suferință, actrița a încetat din viață, lăsând un gol imens în sufletele celor dragi.

Aimee Iacobescu va fi condusă astăzi pe ultimul drum de către fratele ei geamăn, Dorel Iacobescu, dar și de rude, apropiați și persoane care au apreciat-o pentru întreaga sa activitate artistică. Actrița a avut o relație cu totul specială cu fratele ei, iar imediat după ce a aflat de moartea acesteia, Dorel Iacobescu s-a întors în țară pentru a-și conduce sora pe ultimul drum.

Ce a simțit fratele geamăn al lui Aimee Iacobescu în ziua în care actrița a încetat din viață?

Pentru că legătura dintre cei doi a fost una puternică, Dorel Iacobescu a mărturisit că a simțit că ceva nu este în regulă cu sora lui, înainte să fie anunțat de moartea acesteia.

“Mă simt foarte rău. Mă aflam în Franţa când ea a încetat din viaţă, dar am simţit că murise, fără să mă anunţe nimeni. Exact atunci, în capul meu s-a produs o stare ciudată, a fost ca o explozie”, a declarat Dorel Iacobescu, pentru click.ro.

Aimee Iacobescu și fratele ei, Dorel Iacobescu, au împărțit pasiunea pentru teatru și cinematografie. Cei doi au fost admiși din prima la Secția de Actorie a Institutului de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale' din București (IATC). Dacă Aimee Iacobescu a ales să își clădească o carieră în România, fratele acesteia s-a stabilit la Paris, unde este profesor de limbi străine.

Bianca Hriscu

Foto: libertatea

Citește și:

Motivul pentru care Aimee Iacobescu nu s-a căsătorit niciodată. Actrița a renunțat la ideea de familie și la rolul de mamă

Aimee Iacobescu a murit. Actrița avea 71 de ani

Aimee Iacobescu a murit într-o sărăcie cruntă: „Pe masă… am pus din puținul pe care l-am avut. Îmi permit să cumpăr două mere pe săptămână'

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Psychologies
Mai multe din Vedete-Personalitati