Anca Bucur, Femeia Anului 2017 la categoria Stil de Viață Sănătos. Cum s-a schimbat viața sportivei după ce a aflat că este însărcinată?


Chiar dacă sportul este considerat ca fiind mai mult o ramură a bărbaților, există o zonă în care femeile s-au făcut remarcate. Anca Bucur este sportiva care a reușit să cucerească lumea fitness-ului, aceasta fiind apreciată la nivel mondial pentru performațele sale.

Anca Bucur, Femeia Anului 2017 la categoria Stil de Viață Sănătos

Pentru că a câștigat de cinci ori la rând titlul de Miss Fitness Universe, este o femeie responsabilă, cu un stil de viață sănătos și cu o ambiție de fier, revista Avantaje și Herbalife au desemnat-o drept Femeia Anului pentru UN STIL DE VIAȚĂ SĂNĂTOS pe Anca Bucur.

Trofeul oferit de către revista Avantaje și Herbalife este unul special pentru Anca Bucur, acesta fiind primul premiu pe care îl primește pentru doi, sportiva fiind însărcinată.

Cum s-a schimbat viața Ancăi Bucur după ce a aflat că este însărcinată?

În perioada sarcinii, organismul femeilor trece prin mai multe schimbări, iar acest lucru l-a observat și Anca Bucur. Obișnuită cu un regim alimentar foarte bine pus la punct și cu orele lungi petrecute în sala de sport, aceasta a fost nevoită să își schimbe pentru o perioadă obiceiurile și asta pentru că primul trimestru de sarcină a fost ceva mai dificil.

“Fiecare sarcină este diferită, iar eu am luat lucrurile exact așa cum au venit. Am aflat vestea după sărbători și eram cumva după o perioadă în care m-am relaxat și din punct de vedere culinar. Pentru mine este foarte important ca această sarcină să decurgă bine, să fim sănătoși și să fim puternici și activi. Primul trimestru a fost ceva mai greu pentru că nu m-am simțit foarte bine și m-am adaptat la ce puteam să consum. Mișcare am reușit să fac, având în vedere că aceasta este meseria mea, dar am simțit că puțin mi-a dat peste cap planurile. Deja lucrurile de așează și încep să mă simt mai bine, să revin la obiceiurile mele, ceea ce ma bucură foarte tare pentru că e așa de bine să mănânci sănătos și să te simți bine și că faci ceea ce făceai tu, chiar dacă o faci în doi. Îmi doresc ca și această experiență să fie o inspirație pentru mamele care atunci când sunt în această perioadă se pleacă așa pe-o ureche”, a spus Anca Bucur.

Chiar dacă este însărcinată, Anca Bucur nu renunță la sport și își dorește să continue să facă mișcare până în ultima lună de sarcină, încercând să fie un exemplu pentru toate viitoarele mămici.

Deschide materialul video de mai sus pentru a urmări interviul cu Anca Bucur.

Foto: Vlad Chirea și Dumitru Angelescu

Citește și:

Vedete prezente la GALA FEMEIA ANULUI 2017

Cele mai frumoase ținute de la Gala Femeia Anului 2017

Anca Serea, Femeia Anului 2017 la categoria Promovarea Maternității: „Rolul de mamă este cel mai frumos, este o binecuvântare'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete