Învaţă să-ţi dezvolţi propria afacere şi câştigă 10.000 de euro!

Învaţă să-ţi dezvolţi propria afacere şi câştigă 10.000 de euro!

cov

Dacă ţi-ai dorit dintotdeauna să ai propria afacere, acum ai ocazia să înveţi să demarezi una cu profit imediat! De joi, 6 februarie, vei găsi la chioșcuri CD-ul Covrigărie. O afacere cu profit imediat', primul volum al colecției Idei de afaceri. Preț special 14,99 lei, exclusiv împreună cu ziarul Libertatea.

Dacă vei cumpăra toată colecția, vei avea şansa de a câştiga10.000 de euro brut, un capital suficient de mare pentru a începe propria afacere.

În România, covrigul a devenit un ,,must have,, al momentului. Fie că mergi la şcoală, fie că eşti în drum spre job, te opreşti să-ţi iei un coving. Mai mult, în perioada sărbătorilor de iarnă, covrigii reprezintă plata' pentru colindătorii care îţi trec pragul, iar pe vremuri de criză economică, sunt o adevărată afacere.

O covrigărie poate reprezenta o afacere care îţi aduce garantat câştiguri în fiecare zi din an, indiferent de sezon.

Informaţii de bază:

• Capitalul iniţial de care ai nevoie: 10.000 – 12.000 de euro.

• Spaţiul necesar: minimum 20-30 mp.

• Profitul mediu brut: 1.000 – 3.000 de euro/lună/punct de lucru.

Afacerea este prezentă în mod frecvent în orasele mari şi medii, cererea este permanentă, cu creştere de 5 ori în perioadele de post. Reţeta de fabricaţie care conferă calitate produsului face diferenţa şi atrage clientela.

Factorii de risc

Amplasarea neinspirată,  utilaje neperformante şi deci calitate inferioară a covrigilor, imagine deficitară, timpi morţi pentru client (aşteaptă coacerea unei noi tranşe de covrigi).

Cui i se potriveşte

Afacerea este potrivită pentru tine dacă ai oarecare experienţă în domeniul panificaţiei, dacă vrei să fii patron sau administrator de covrigarie.

Potenţial de dezvoltare: excelent dacă reuseşti să te diferentiezi, mediu – încondiţii obişnuite.

Alege afacerea

Profită de faptul că este o afacere cu amortizare rapidă a investiţiei, cu clienţi pe tot parcursul anului şi cu profit mare încă  in prima lună de funcţionare.

Alege ghidul care o să îţi dezvăluie toate răspunsurile la întrebarea Cum să pornesc o afacere profitabila?'.

Cum foloseşti CD-ul

• Introdu CD-ul în unitatea CD-ROM; deschide CD-ul şi acceseează executabilul Setup'; Clic pe butonul Setup' şi urmeează instrucţiunile; După instalare apasă butonul Terminare'.

• Când apare fereastra unde se afişază codul unic, poţi obţine codul de activare prin telefon: 0748.281.812 sau prin email:  concurs'ideideafaceri.ro. Când soliciţi codul de activare (pentru identificarea corectă a utilizatorilor şi atribuirea corectă a premiului) trebuie să furnizezi următoarele date: nume, prenume, adresă de e-mail, telefon, oraş, CNP şi numele produsului achiziţionat.

Astfel, nu rata joi, 6 februarie, CD-ul Covrigărie. O afacere cu profit imediat', primul volum al colecției IDEI DE AFACERI. Preț special 14,99 lei, exclusiv împreună cu ziarul Libertatea.

Achiziționează toată colecția și poți câștiga 10,000 de euro brut, un capital suficient de mare pentru începerea propriei tale afaceri!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Relatii in familie