Intre sot si prietenul tau cel mai bun

Ai un confident, un barbat cu care te intelegi de minune, care iti este un prieten adevarat? Stii ce gandeste sotul tau despre aceasta prietenie? Sceptic sau gelos, in total dezacord sau rasufland usurat, sotul nu va fi niciodata indiferent…

Unii considera ca prietenia dintre un barbat si o femeie este exact la fel cu cea dintre doua persoane de acelasi sex. Altii, mai sceptici, resping ideea existentei unei prietenii lipsite de atractie fizica intre un barbat si o femeie. De fapt, orice relatie de prietenie, indiferent de sexul celor implicati, presupune atractie pe mai multe planuri: intelectual, spiritual, temperamental, profesional afectiv si chiar fizic.
Catinca, 30 de ani "Relatia dintre mine si Victor era profunda si ne legau multe lucruri. Sotul meu era amic cu el, se stiau din copilarie, dar intre ei era o permanenta competitie. Amandoi erau tineri si incercau sa ma impresioneze. Sotul meu nu parea gelos sau in orice caz nu a facut nimic care sa arate gelozia, dar, in interior, cred ca suferea din cauza prieteniei dintre mine si Victor."

Laura, 28 de ani "Sotul meu nu asculta niciodata ce-i spun. Interpreteaza totul exact pe dos, in defavoarea mea. Mihai insa e un prieten adevarat, cu care pot vorbi orice si la care gasesc raspunsurile in legatura cu sotul meu. Mi-e teama insa ca, fara sa vreau, prietenia mea cu Mihai sa nu se transforme la un moment dat. Vad in el ceea ce imi trebuie intr-adevar de la un partener de viata si incep sa-mi fac iluzii."

Cine este prietenul?
Nu exista multi barbati care pot vedea o femeie altfel decat ca pe o cucerire sexuala. Si nici cei care isi pot imagina o relatie cu o femeie altfel decat prin prisma dorintei sexuale. De aceea, dar si din cauza intimitatii spirituale indelungate, unele dintre prieteniile mixte pot trece prin episoade amoroase.
 
Un fost iubit
Sunt cazuri in care o prietenie mixta debuteaza cu o relatie de dragoste. Pentru anii de prietenie care urmeaza unui asemenea inceput, relatia sexuala face posibila caderea barierelor de orice fel. Intimitatea maxima dintre un barbat si o femeie este un element important pentru cunoasterea reciproca. Atunci cand atractia sexuala dispare, cei doi se pot bucura de o baza solida pentru o camaraderie veritabila.
 
O viitoare iubire
In alte cazuri, doi prieteni de-o viata sfarsesc printr-o relatie amoroasa. Este foarte usor sa aluneci pe o asemenea panta, mai ales daca femeia trece prin momente de vulnerabilitate – este neglijata sau inselata de sot, se simte neimplinita sau doreste o schimbare in propria viata. O relatie sexuala intre un barbat si o femeie care initial au fost prieteni, inchide cercul, ca o implinire. Este o alta fateta a cunoasterii sufletului-pereche. Din pacate, astfel de relatii nu au intotdeauna un final fericit. Asta se intampla deoarece sexualitatea ii pune pe cei doi intr-o situatie care poate ucide camaraderia care i-a legat. Cei doi nu vor mai fi niciodata prietenii care au fost; de aceea, e bine sa te gandesti ca prietenia poate fi mai valoroasa decat o relatie amoroasa efemera.
 
Un camarad adevarat
Exista insa si barbati care isi recunosc latura feminina si care pot vedea intr-o femeie un camarad pe viata.

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Dragoste & Sex