Între noi părinţii – o întâlnire cu folos!

Marţi, 29 aprilie, a avut loc un nou eveniment “Între noi, părinţii – de vorba cu Aurora Liiceanu” – “Decizii la vârsta indeciziei”, în colaborare cu Revista Avantaje.

Ca de obicei, gazdele serii au fost: psihologul Aurora Liiceanu, psihoterapeutul Simona Tofan şi redactorul-şef al revistei Avantaje, Daniela Palade Teodorescu.

La eveniment au participat un număr mare de părinţi, care au adresat multe întrebări în speranţa că vor găsi cea mai eficientă metodă de comunicare cu adolescenţii de acasă.

Una dintre întrebările adresate de părinţi a fost: Este bine sau nu să îi lăsăm pe copii “să se dea cu capul de pragul de sus”?

Psihologul Aurora Liiceanu a oferit următorul răspuns: “Copiii sau adolescenţii învaţă din consecinţele pozitive sau negative ale deciziilor lor, nu-i aşa? Ca atare, ar trebui să-i lăsăm pe copii şi pe adolescenţi să simtă, să aibă gustul dulce sau amar al urmărilor unor decizii.”

La finalul evenimentului a fost organizată o tombolă, iar trei părinţi norocoşi au primit câte un exemplar din cartea ,,Părintele eficient,,.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Relatii in familie