Inaugurare hyperclinicii medicale MedLife

Inaugurare hyperclinicii medicale MedLife

MedLife anunta deschiderea Hyperclinicii MedLife Baneasa, cea de-a cincea clinica de mari dimensiuni, si totodata cea mai complexa clinica medicala privata din zona de Nord a Capitalei.

Avand o suprafata de 1600 mp, noua clinica corespunde in totalitate conceptului unic de Hyperclinica MedLife – aceasta oferind servicii de imagistica, analize de laborator, consultatii si investigatii complete pentru toate specialitatile medicale, in acelasi loc.

In exclusivitate pentru clinicile MedLife, Hyperclinica MedLife Baneasa include Centrul de Excelenta in Proctologie, care este dotat cu cea mai moderna aparatura de pe piata romaneasca si beneficiaza de expertiza unor specialisti cu pregatire internationala in domeniu.

Specialistii Centrului promoveaza o abordare interdisciplinara in tratarea si preventia tuturor afectiunilor specifice, apeland la serviciile departamentelor de ecografie, gastroenterologie si oncologie. In acest mod, pacientii beneficiaza, in acelasi loc, de investigatii complete si de o maxima acuratete a diagnosticului.

Centrul ofera investigatii complete si tratamente nonchirurgicale de tip ambulator pentru hemoroizi si alte patologii perianale, precum si toata gama de investigatii si tratamente pentru cancerul de colon, dar si recomandari privind preventia acestuia si tratament oncologic pre si post operator.

Printre consultatiile de specialitate oferite in cadrul centrului specializat se numara: endoscopie, colonoscopie, rectosigmoidoscopie, videoanuscopie, precum si tratamentul fisurilor anale, polipilor colonici sau fistulei perianale. In plus, centrul va trata si hemoroizii la femei, tromboflebitele, trombozele hemoroidale, precum si alte probleme ce apar in timpul sarcinii sau dupa nastere.

Hyperclinica MedLife Baneasa cuprinde 25 de cabinete pentru numeroase specialitati medicale: recoltari pentru analize de laborator, imagistica, oncologie, cardiologie, medicina interna, ecografie 3D si 4D, ORL, oftalmologie, dermatologie, ginecologie, pediatrie, psihologie si medicina muncii. Conform estimarilor companiei, aceasta clinica va atrage 600 de pacienti pe zi, adica peste 12.000 de pacienti in fiecare luna.

Noua clinica face parte din reteaua de Hyperclinici MedLife, aceasta fiind cea dea cincea unitate medicala de mari dimensiuni deschisa in Romania (Hyperclinica MedLife Grivita, Hyperclinica MedLife Unirii, Hyperclinica MedLife Favorit, Hyperclinica MedLife Timisoara si Hyperclinica MedLife Baneasa) – impreuna cumuland o suprafata de aproximativ 10.000 mp.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate