Imagini inedite cu Laura Cosoi, în noul videoclip al lui Andrei Leonte

Andrei Leonte si Laura CosoiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Andrei Leonte a devenit cunoscut după ce a participat la emisiunea „X Factor', apoi a început o carieră solo în domeniul muzical. Ieri, cântărețul a lansat un nou videoclip care se numește „Partea Rea (52)', care deja a adunat peste 50 de mii de vizualizări, în doar o zi.

În acest videoclip, Andrei Leonte o are parteneră pe Laura Cosoi. Cu ajutorul ei, artististul a pus în scenă ceea ce este, de fapt, partea a doua parte a poveştii începute anul trecut cu piesă/scurtmetrajul „O nefericită şi un nebun'.

În urmă despărţirii din prima parte, personajul lui Andrei încearcă să îşi reconstruiască viaţă cu o altă femeie (Laura), însă rămâne de văzut dacă va reuşi. Scurtmetrajul este construit la fel că precedentul, acţiunea putând fi urmărită cu ajutorul subtitrărilor, povestea dintre imagine şi sunet completându-se într-un mod armonios, dar surprinzător:

„A fost foarte ciudat şi pentru mine atunci când mi-am dat seama că iniţial pare că piesă este pentru femeia din videoclip (Laura Cosoi). De fapt piesă este cumva DESPRE ea, dar adresată cuiva din trecut,' a declarat Andrei.

Piesă este compusă în studiourile Metropolitan Records de Silviu Marian Păduraru, versurile sunt scrise că de obicei de către Andrei Leonte, care a semnat şi scenariul scurtmetrajului regizat de Anthony Icuagu.

„Numele piesei este inspirat din povestea celui mai singuratic animal de pe Pământ, a unei fiinţe care vorbeşte o cu totul altă limba, este pe o cu totul altă frecvenţa, lungime de undă decât oricine din jurul ei. E posibil să fi auzit povestea: balenele comunica prin sunete care se încadrează că frecvenţa între 10-39 Hz, dar există o singură balenă care „vorbeşte' la 52 Hz şi care, din această cauza, nu poate comunica niciodată cu nimeni. Este mereu singură, în ocean, pentru că practic nu o aude nimeni.

Eu zic că e ceva în care ne regăsim mulţi, mai devreme sau mai târziu – căutarea unui om care să te audă şi să te înţeleagă şi sentimentul de singurătate pe care-l ai până găseşti acea persoană care să comunice tot la 52 Hz,' a spus Andrei Leonte.

Pentru a vedea mai multe imagini de la filmările videoclipului, deschide galeria foto de mai sus!

Mihaela Tudor

Citește și:

Cine este iubita secretă a lui Liviu Teodorescu? Este blondă și frumoasă

Inna militează împotriva violenței domestice

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Muzica, filme, carte