Inna militează împotriva violenței domestice

Inna este una dintre cele mai cunoscte cântărețe de la noi și se bucură de un succes nebun și în străinătate. De-a lungul timpului, ea a lansat numeroase hituri, care au făcut furori în Europa, Asia, America Latină și Orientul Mijlociu.

Cântăreața a câștigat numeroase premii MTV Europe Awards, Romanian Music Awards şi RRA Awards. În anul 2012 a devenit prima şi singura artista care a obținut 1 miliard de vizualizări pe Youtube plus 12 milioane de fani pe Facebook şi 600.000 de fani pe Twitter.

Inna se pregăteşte să cucerească mapamondul. A devenit de curând artist Atlantic Records și a lansat primul single de pe noul ei album. Acesta va fi lansat la sfârşitul anului.

Inna, pe numele ei adevărat Elena Alexandra Apostoleanu (Inna este un diminutiv de la Alexandra, dat de bunicii Innei când era copil) s-a născut în România. Familia ei a fost una modestă, dar muzică a fost o dominantă în viaţă sa.

„Toate amintirile mele din copilărie sunt legate de muzică. Mama a fost cântăreaţa de muzică populară, la fel şi bunica ei şi îmi amintesc cum cântăm în corul bisericii cu ele atunci când eram mică. Vin dintr-o familie religioasă şi obişnuiam să mergem la biserica în fiecare duminică. Acelea au fost primele mele show-uri', a povestit Inna.

Când avea şapte ani, mama Innei a scos bani din fondul personal al familiei pentru a o duce la un profesor de canto. Prinsă între muzică şi şcoală, Inna s-a înscris la facultatea de ştiinţe politice, dar nu putea scapă de chemarea ei. La acea vreme, Inna lucra că secretara la o firma de imobiliare şi după ce întâmplător a fost auzită cântând la birou de un coleg (care ulterior a devenit managerul ei). El a prezentat-o echipei de producători Play and Win.

Inna s-a implicat în campanii umanitare

Pentru artista româncă a fost important să se implice şi în campanii de responsabilitate socială. A înţeles că notorietatea ei poate să ajute în acţiuni de conştientizare a unor fenomene sociale grave şi a ales să militeze împotriva violenţei domestice.

Pe 25 noiembrie, de Ziua Internaţională pentru Eliminarea Violenţei împotriva femeilor, Inna a lansat piesă „Endless' , un cântec care cere încetarea violenţei domestice şi este tema campaniei sociale a fundaţiei  „Bring The Sun in my life' care oferă ajutor femeilor abuzate.

„Este un cântec la care ţin foarte mult pentru că este prima piesă mai lentă care are un mesaj clar – Poţi să aduci soarele înapoi în viaţă mea?', ' a povestit Inna.

„Bring the sun in my life' s-a extins în mai multe ţări mulţumită interesului şi sprijinului oferit de mai multe organizaţii non-profit care folosesc muzică şi imaginea Innei pentru a transmite un mesaj de încurajare femeilor. Pe lângă această iniţiativa, Inna s-a implicat în activitatea UNICEF şi a asociaţiei „Save the children', unde este activist şi girant.

Mai mult, pentru această activitate intensă în cadrul campaniilor de responsabilitate socială, Inna a fost nominalizată anul acest și la „Femeia anului', campania lansată de Revista Avantaje.

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Are 81 de ani, dar are la fel de multă energie ca în tinerețe! Fotografii de colecție cu Stela Popescu

Zvonurile au spus că divorțează, dar ei încă sunt fericiți! Cât de frumoasă este soția lui Octavian Strunilă

Melania Medeleanu: 'MagiCamp este, de departe, cea mai intensă, mai dulce și mai amară experiență a vieții mele'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete