Horoscopul lunar iunie 2018: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2018 anticipează o lună calmă pentru unii, ușor isterică pentru alții. Ca urmare, indicația generală pentru toți este de a încerca o primă săptămână de vacanță pe la jumătatea perioadei. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iunie 2018

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Berbec: carieră, dragoste și relații, sănătate


Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Berbec semnalează prezența Soarelui și a planetei pitice Eris în harta astrală. Aceasta înseamnă solicitări deosebite, în doemnii neașteptate.

În perioada următoare vei fi foarte activă și vei avea o mulțime de oportunități de dezvoltare. Ai multă libertate de decizie – poate prea multă, deci trebuie să cântărești bine. În familie, va trebui să ai grijă exact de cel care pare să aibă mai puțină nevoie.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Taur: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Taur anticipează evenimente interesante în ariile mai puțin sobre ale vieții. Luna va acționa ca patron al semnelor de Pământ, lucru benefic în sfera relațiilor.

Mergi înainte pe căile cunoscute. Nu este o perioadă potrivită pentru risc și inovație. Concret, răspunde la toate invitațiile, citește tot ce-ți cade în mână. Continuă cu sportul pe care-l practici, cu hobby-ul, dacă este cazul. Menține-ți dieta, dacă urmezi una. Este o perioadă de consolidare și nu de mari schimbări.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Gemeni: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Gemeni recomandă multă relaxare. Ca majoritatea zodiilor, Gemenii au nevoie de schimbarea perspectivei și a preocupărilor.

Sub influența lui Jupiter, te vei simți ușor inconfortabil la începutul lunii. Depresia ușoară cu care te confrunți va trece repede. Ajutorul va veni din partea prietenilor. Este bine să petreci timpul în societate, nu izolat. Iar dacă prietenii îți propun ceva nou, nu refuza: este exact ceea ce te va scoate din amorțeală.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Rac: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Rac observă că planeta pitică Ceres va guverna zodiile de Apă. Luna, însă, va avea o influență și mai puternică asupra Racului.

Acțiunea lui Ceres care tinde să isterizeze va fi parțial blocată. Chiar dacă simți că uneori lucrurile merg prost, per total, va fi mai mult bine decât rău. O mulțime de probleme mărunte se vor rezolva de la sine. Deci nu te bloca în detalii. Vei reuși mai mult dacă vei merge cu încredere înainte.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Leu: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Leu semnalează o conjunctură extrem de favorabilă. Soarele și Marte se potențează reciproc, în folosul tău.

Vei simți un impuls de energie și vitalitate. Foarte util, având în vedere ceea ce va urma luna aceasta. Vei avea ceva de demonstrat, ceva de realizat și te vei mobiliza foarte bine. În acest scop, va trebui să-ți împarți bine timpul și să faci ceea ce ai de făcut cât mai repede. Astfel, vei avea timp pentru acele lucruri care vin peste rând, în mod așteptat sau neașteptat.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Fecioară: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Fecioară anticipează o periaodă plină de succese. Grație influenței lui Mercur și a lui Ceres, vei putea rezolva un volum mare de probleme care stăteau în așteptare.

Nu trebuie să duci totul până la capăt, în toate detaliile. Unele lucruri trebuie să se mai sedimenteze în timp. Pe de altă parte, nu trebuie să faci totul cu mâna ta. Este deajuns să inițiezi rezolvarea și să lași mai departe persoanele competente să se ocupe.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Balanță: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Balanță semnalează poziția excelentă a lui Eris, planeta pitică. Aceasta îți dă o dinamică și o independență de care ai mare nevoie.

Eris, capricioasă cu celelalte zodii, este favorabilă zodiilor pe care le patronează. În luna iunie, cea mai mare parte a atenției tale se va îndrepta către zona de viață personală. Prieteniile vor avea un loc privilegiat între preocupările tale. Dacă nu-ți convine ceva din ce spun și ce fac, analizează-ți propriul comportament. În felul acesta vei înțelege unde greșești.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Scorpion: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Scorpion remarcă protecția oferită de Marte și Uranus pentru nativii zodiei. Ei vor fi caracterizați de foarte multă energie și capacitate de decizie.

În luna iunie, Scorpionii vor fi nevoiți să se împartă între carieră și familie. De data aceasta, le va reuși din plin, pentru că au toate resursele necesare. Cei mai tineri, fiind oricum mai energici, tind să pună prea multă forță în tot ceea ce fac. În acest fel, riscă să depășească măsura și, în final, să facă mai mult decât rău.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Săgetător: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Săgetător este dictat de Eris care ocupă o poziție dominantă. În plus, toate semnele de Foc vor fi patronate de Marte. În consecință, va fi o lună foarte dinamică.

Paradoxal, momentul favorabil trebuie petrecut într-o vacanță deosebită. Cum situația astrală este valabilă pentru multe dintre zodii, se poate constitui un grup interesant. Nativii în Zodia Săgetătorului lucrează dar se și distrează cel mai bine cu Berbecii și cu Leii.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Capricorn: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Capricorn semnalează influența Lunii dar și a lui Eris asupra zodiei tale. Iunie va fi plin de evenimente pozitive dar și de emoții intense. Nu forța situațiile ca să nu ia o întorsătură dramatică.

Capricornii sunt, în general, oameni cerebrali. Ei își permit emoții numai atunci când consideră că au timp de ele. Din acest motiv, emoțiile Capricornilor sunt mai intense: pentru că s-au intensificat în așteptare. Acest fenomen este și mai pregnant sub influența Lunii.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Vărsător: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Vărsător observă sprijinul indirect pe care îl primești de la Soare. Trebuie să profiți de energia creatoare pe care o ai în această perioadă.

În jurul tău se vor petrece schimbări dramatice. Acestea nu te vor implica direct, dar ai putea să profiți de ele. Este important să te decizi repede în legătură cu orice alegere. Oportunitățile apar și dispar repede, nu ai prea mult timp să te gândești.

Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Pești: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Pești semnalează influența astrală benefică a lui Venus și a lui Ceres. Rezultanta va fi o energie pozitivă și o capacitate de izolare față de zbuciumul din jur.

Ceres și Venus vor avea grijă de bunăstarea ta. Mai bine zis, cele două planete vor avea grijă să te extragă la timp din mediul agitat. Îți vei găsi liniștea în intimitatea casei, prin metodele tale obișnuite de relaxare. Spre deosebire de alte zodii, tu nu ai nevoie de vacanță și nici de călătorii. Dimpotrivă, îți prinde mai bine să stai pe loc.

Află previziunile complete!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop