Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Balanță: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Balanță semnalează poziția excelentă a lui Eris, planeta pitică. Aceasta îți dă o dinamică și o independență de care ai mare nevoie. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Balanță

Eris este planeta care își revendică patronajul asupra Zodiei Balanței . Capricioasă cu celelalte zodii, este favorabilă zodiilor pe care le patronează. În luna iunie, cea mai mare parte a atenției tale se va îndrepta către zona de viață personală.

Prieteniile vor avea un loc privilegiat între preocupările tale. Dacă nu-ți convine ceva din ce spun și ce fac, analizează-ți propriul comportament. În felul acesta vei înțelege unde greșești. În același timp, vei avea claritatea de a înțelege și puterea de a schimba ceva.

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Balanță: CARIERĂ

În luna iunie, Marte se va afla într-o poziție neutră față de zodia ta. Soarele, deși nu este în poziția cea mai favorabilă, va fi, totuși, de ajutor. Dacă lucrezi pe cont propriu, renunță la experimente și concentrează-te pe ceea ce știi că merge. Trebuie să te bazezi pe propriile tale abilități profesionale. Ai grijă cine îți oferă ajutor și cu ce interes o face.

În același fel trebuie să procedezi și dacă ești angajat. Nu conta pe nimeni, ci doar pe forțele proprii. În general, este o perioadă bună în sfera profesională, cu condiția să respecți sfaturile de mai sus. Luna aceasta este favorabilă acțiunii și realizării scopurilor.

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Balanță: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Eris are grijă exclusiv de viața ta romantică. Luna va fi și ea de ajutor, dar numai în a doua parte a lui iunie. Este momentul de a rezolva probleme vechi, de a-ți face noi prieteni dar și de a începe o relație nouă. Nu te comporta frivol dacă ești o Balanță liberă. Energia îți dă pe dinafară, dar încearcă s-o stăpânești. Nu vrei să fii luat drept neserios!

Pe de altă parte, începutul verii va fi plin de provocări pentru tine. Îți poți permite unele riscuri, pentru că ești protejat. Dacă faci greșeli, întoarce-o pe glumă, înainte ca cineva să se supere.

Dacă ești familist, te vei trezi într-o rețea de încurcături pe care le-au provocat alții. Poți să intervii și poți să le rezolvi, dar numai cu diplomație. Nu ridica vocea, nu fi autoritar, pentru că Marte nu te susține.

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Balanță: SĂNĂTATE

Din cauza afluxului de energie, vei fi predispus la depășirea măsurii. Vei vorbi prea mult, vei munci prea mult, vei mânca prea mult. Iar la ieșirile cu prietenii vei înclina să bei prea mult. Numai de aici îți pot veni problemele de sănătate. Cauze puține, probleme multe și variate. De la accidentări, la extenuare; de la indigestii, la dureri de cap. Așadar, depinde de tine care va fi starea sănătății tale în luna iunie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop