Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Pești: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Pești semnalează influența astrală benefică a lui Venus și a lui Ceres. Rezultanta va fi o energie pozitivă și o capacitate de izolare față de zbuciumul din jur. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Pești

Ceres va acționa luna aceasta ca patron al semnelor de Apă, deci și al Zodiei Peștilor. Împreună cu Venus, va avea grijă de bunăstarea ta. Mai bine zis, cele două planete vor avea grijă să te extragă la timp din mediul agitat. Îți vei găsi liniștea în intimitatea casei, prin metodele tale obișnuite de relaxare. Spre deosebire de alte zodii, tu nu ai nevoie de vacanță și nici de călătorii. Dimpotrivă, îți prinde mai bine să stai pe loc.

Dacă ceva nu iese, probabil că e mai bine să nu iasă. Sau probabil că, de fapt, în sinea ta, nici nu vrei să iasă. Ceres te face meditativ în această perioadă, așa că vei începe să înțelegi asemenea lucruri. Nu te agita, nu încerca nimic ce necesită mult efort. Forța ta constă luna aceasta tocmai în liniște și echilibru.

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Pești: CARIERĂ

Luna asta, o să-ți placă la muncă. Organizația în care activezi o să facă tot felul de chestii interesante și amuzante. Munca se va continua în distracție, în ieșire cu colegii și alte asemenea minuni. Ceea ce se întâmplă acum este relaxant, distractiv, dar este și un punct de start pentru îmbunătățirea statutului tău. Nu trebuie decât să fii comunicativ ca de obicei.

Dacă ai angajați sau oameni în subordine, trebuie să dai puțină atenție relațiilor dintre aceștia. Sunt frământări și fricțiuni la rezolvarea cărora poți contribui decisiv.

Indiferent în ce domeniu lucrezi și cu ce statut, luna aceasta nu te grăbi să faci schimbări majore. Dacă nu ești 100% sigur pe justețea unei decizii, amân-o până luna viitoare.

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Pești: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Nicii în dragoste nu este momentul să faci schimbări majore. Venus te va ajuta să comunici în termenii sentimentelor și ai pasiunii. Lucrurile merg în direcția în care îți dorești, dar nu le forța. În cuplu, înțelegerea este favorizată de momentele petrecute în intimitatea casei.

Dacă nu ești într-o relație, nici nu vei simți un impuls puternic de a intra într-una. Nu te forța, nu te grăbi. Până nu ai convingerea că ai găsit persoana potrivită, nu da semnale false. Poți să te distrezi, poți să ieși în lume și chiar să flirtezi puțin. Dar nu lua inițiative care să te angajeze în vreun fel pe viitor, pentru că s-ar putea să te răzgândești curând.

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Pești: SĂNĂTATE

Dacă simți puțină lene, puțină indolență sau lipsă de interes, nu te îngrijora. Probabil că nu este mai mult de atât. Nu e vorba despre semnele vreunei depresii. Ca dovadă, dormi bine, mănânci bine, poți să te și distrezi când ai ocazia.

Fizic vorbind – aceeași lene și tendință dpre inactivitate. Ai grijă să asiguri un echilibru între alimentație și activitatea fizică. Altfel, s-ar putea să iei în greutate acum, când toată lumea este preocupată să slăbească.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop