Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Gemeni: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Gemeni recomandă multă relaxare. Ca majoritatea zodiilor, Gemenii au nevoie de schimbarea perspectivei și a preocupărilor. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Gemeni

Eris, de obicei, ostilă Zodiei Gemenilor, luna aceasta are o influență pozitivă. În acest sens, Gemenii au o capacitate bună de relaxare și detașare. Este o perioadă potrivită pentru distracție și călătorii de agrement.

Sub influența lui Jupiter, te vei simți ușor inconfortabil la începutul lunii. Depresia ușoară cu care te confrunți va trece repede. Ajutorul va veni din partea prietenilor. Este bine să petreci timpul în societate, nu izolat. Iar dacă prietenii îți propun ceva nou, nu refuza: este exact ceea ce te va scoate din amorțeală.

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Gemeni: CARIERĂ

Va trebui să fii atentă în toate direcțiile, sau să faci o pauză. Dacă simți că te depășește sau că nu ai chef de muncă, ia-ți o scurtă vacanță. Dacă asta nu se poate, fă tot posibilul să ții lucrurile la cotele de avarie și nimic mai mult. Deocamdată, nu te angaja la nimic nou, nu prelua responsabilități în plus. Pentru că nu poți. Dacă ai dubii în legătură cu ceva, zi „pas!' și lasă pe altcineva să experimenteze.

Dacă ai posibilitatea să mai pasezi din responsabilități, fă-o acum. Pentru că, mai târziu, va intra ceva nou în atribuțiile tale. Dar până atunci, vei putea să respiri puțin și să-ți refaci forțele.

Relațiile cu colegii vor fi dintre cele mai plăcute, chiar cu o notă de profunzime. Cum majoritatea zodiilor va fi într-o perioadă de relaxare, veți folosi timpul în consolidarea prieteniei.

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Gemeni: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Dragostea va străluci în mod deosebit luna aceasta. Va fi multă acțiune, vor fi multe evenimente. Și nici nu trebuie să faci mare lucru pentru asta. Doar să fii de față și să participi afectiv.

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Gemeni, în cazul familiștilor, avertizează împotriva asumării riscurilor. Având o perioadă atât de senină, s-ar putea să apară niște tentații de a călca strâmb. Nici nu ți se pare foarte grav, dar ar putea să devină. Mai bine reziști și treci cu bine peste încercare.

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Gemeni: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Gemeniatrage atenția asupra funcționării organelor aflate în pereche. Rinichii, în mod special, se pot dovedi leneși în această perioadă. Vei ști asta dacă ți se umflă mâinile și picioarele. Trebuie să bei multă apă și să eviți alimentele prea sărate. Carnea și vinetele trebuie, de asemena, evitate. Se recomandă ceaiurile din cozi de cireșe și soc precum și toate preparatele pe bază de merișor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop