Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Capricorn: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Capricorn semnalează influența Lunii dar și a lui Eris asupra zodiei tale. Iunie va fi plin de evenimente pozitive dar și de emoții intense. Nu forța situațiile ca să nu ia o întorsătură dramatică. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Capricorn

Cei născuți în Zodia Capricornului sunt, în general, oameni cerebrali. Ei își permit emoții numai atunci când consideră că au timp de ele. Din acest motiv, emoțiile Capricornilor sunt mai intense: pentru că s-au intensificat în așteptare. Acest fenomen este și mai pregnant sub influența Lunii.

CA să nu produci drame inutile, trebuie să-ți faci un plan de relaxare. Programează-ți tot ce-ți place. Timp pentru citit, masaj, călărie, înot… Numai nu te stresa foearte tare cu munca și nu te antrena în dezbateri încinse.

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Capricorn: CARIERĂ

În iunie, nu-ți propune să atingi cine știe ce obiective excepționale. Menține consecvent direcția dar înarmează-te cu răbdare și apreciază fiecare pas înainte. Această strategie va da rezultate în timp. Dacă activezi pe cont propriu, este bine să fii atent la părerile celor apropiați. Nu lua decizii riscante și insuficient fundamentate. Este o perioadă instabilă la nivel astral. Rezultatele oricărei acțiuni sunt indecise și pot ieși prost.

Dacă ești angajat, Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Capricorn îți recomandă să te abții de la orice controversă. O mică diferență de opinie se poate inflama rapid. Din acest motiv, ești mereu în pericol să dezvolți conflicte acolo unde se pot evita lejer. Nu este rost de avansare luna aceasta, nici de alt progres semnificativ. Progres va fi totuși: un progres lent dar sigur.

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Capricorn: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Viața amoroasă va fi mai eficientă decât cea profesională. Ca să nu strici armonia și să nu stingi pasiunea, controlează-ți emoțiile. Dă-le liber doar celor pozitive. În familie, în casă, de asemnea, este bine să te cenzurezi puțin. Nu începe ziua cu reproșuri pentru că vor suna mai aspru decât intenționezi. Dacă ceilalți sunt pe punctul de a se confrunta, nu participa. Mai bine retragere sub un pretext onorabil, pentru că ei vor cădea repede la pace.

Dacă nu ești într-o relație, dar intenționezi să începi una, totuși nu te grăbi. Lucruile s-ar lega mai bine dacă s-ar petrece în prezența multor prieteni și cunoștințe. La o petrecere, într-o excursie, sau într-o altă asemnea împrejurare. Fiind obligat să-ți împarți atenția, nu vei pune chiar toate cărțile pe masă față de potențialul partener. Iar asta va fi în avantajul tău.

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Capricorn: SĂNĂTATE

Digestia este problema ta – mai ales partea a doua, evacuarea. Dacă nu te agiți foarte tare și ai grijă ce, cât și când mănânci, e bine. Dar în perioadele de emotivitate crescută tu cam uiți regulile. Și știi ce se întâmplă apoi.

Durerile de cap pot veni de la lipsa de odihnă, de la hidratearea insuficientă, dar și de la soare. Nu te expune cu capul descoperit!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop