Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Leu: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Leu semnalează o conjunctură extrem de favorabilă. Soarele și Marte se potențează reciproc, în folosul tău. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Leu

Soarele este marele patron al Zodiei Leului și se află în cea mai apropiată poziție. Marte este responsabil cu forța și voința. Împreună, te vor transforma într-un titan.

Vei simți un impuls de energie și vitalitate. Foarte util, având în vedere ceea ce va urma luna aceasta. Vei avea ceva de demonstrat, ceva de realizat și te vei mobiliza foarte bine. În acest scop, va trebui să-ți împarți bine timpul și să faci ceea ce ai de făcut cât mai repede. Astfel, vei avea timp pentru acele lucruri care vin peste rând, în mod așteptat sau neașteptat.

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Leu: CARIERĂ

Ca de obicei, cele mai bune rezultate le vei da lucrând sub presiunea timpului. Deci, dacă nu ai chef de ceva anume, nu încerca. Îndreaptăte spre un proiect personal, spre o colaborare paralelă cu jobul de bază. Sau poți să rezolvi ceva ce așteaptă de mult.

Chiar dacă nu va fi o perioadă cu mulți bani, satisfacțiile nu vor lipsi. Având multă energie și claritate în gândire, te vei organiza foarte bine. Ca urmare, îți vei putea permite o vacanță, sau o perioadă în care să faci ceva doar pentru tine. Desigur, există și varianta unei colaborări noi.

Pentru un succes garantat, ia în calcul și interesele altora. Cu cât te faci mai util și dovedești altruism, cu atât vei avea mai multe șanse în fața concurenței.

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Leu: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

Viața sentimentală va fi plină de evenimente. Totuși, Leul mai degrabă asistă la el decât să participe. Aceasta, pentru că nu are o dispoziție prea romantică. Preferă să lasă lucrurile să-și urmeze cursul și să-și vadă în liniște de viață. Pentru familiști, opțiunea este perfectă. Pentru cei care nu se află într-o relație, este o amânare a inițiativei.

Din punctul de vedere al comunicării, sinceritatea este cea mai bună opțiune. Sub influența lui Uranus, atmosfera în jur va fi confuză și oarecum tensionată. Dacă nu te simți confortabil, dacă ești atrasă în conflicte care mocnesc, retrage-te. Pune lucrurile la punct, pentru că Marte te sprijină cu claritatea și fermitatea lui.

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Leu: SĂNĂTATE

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Leu avertizează asupra frecventelor indispoziții pe care le-ai putea întâmpina luna aceasta. Vagi, dar sâcâitoare. Vagi dureri de cap, vagă indigestie, vagi amețeli. Remediul nu poate fi decât respectarea unor reguli de viață sănătoase. Acestea includ odihna, alimentația corectă, hidratarea, eliminarea toxinelor.

Tot la nivelul vag te va încerca frecvent depresia. Cel mai sigur o poți contracara prin activitate. Dacă îți găsești de făcut ceva care să te solicite intelectual, depresia dispare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop