Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Vărsător: carieră, dragoste și relații, sănătate

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Vărsător observă sprijinul indirect pe care îl primești de la Soare. Trebuie să profiți de energia creatoare pe care o ai în această perioadă. Află previziunile complete!

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Vărsător

De regulă, Soarele nu este cel mai binevoitor astru în raport cu Zodia Vărsătorului. Dar în luna iunie, Soarele îl potențează pe Neptun care este patronul direct al Vărsătorului. Așa se explică perioada foarte bună care te așteaptă. Este puțin probabil să te întâlnești vreo situație pecare să n-o poți rezolva.

În jurul tău se vor petrece schimbări dramatice. Acestea nu te vor implica direct, dar ai putea să profiți de ele. Este important să te decizi repede în legătură cu orice alegere. Oportunitățile apar și dispar repede, nu ai prea mult timp să te gândești.

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Vărsător: CARIERĂ

Dacă lucrezi pe cont propriu, nu va fu o perioadă extraordinară, dar nici una rea nu va fi. Este bine să-ți păstrezi statutul actual și să nu faci schimbări radicale. Nu te grăbi să închei noi contracte și parteneriate. Dar, mai ales, nu renunța deocamdată la cele vechi. Dacă este musai s-o faci, cere o părere competentă înainte. Măcar s-o faci în condițiile cele mai bune.

Dacă ești angajat, toată luna iunie va trebui să pui în balanță propriile ambiții cu ceea ce-ți oferă realitatea. Multe se vor schimba în jur, dar nu te vor implica neapărat pe tine. Poți să profiți într-o măsură de ele, dar nu te hazarda. Când simți că ar fi prea mult să-ți iasă o anumită manevră, probabil că așa este. Nu risca excesiv!

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Vărsător: DRAGOSTE ȘI RELAȚII

În viața sentimentală vei avea mai mult spațiu de manevră. Poți să-ți folosești creativitatea în relația de cuplu. Ieșind puțin din rutină, relația se poate înviora simțitor. Nici nu va trebui să-ți petreci foarte mult timp cu partenerul și/sau cu familia. Dar vei ști să compensenzi cantitatea prin calitate.

Dacă nu ești într-o relație, vei avea, de asemenea, teren pentru creație. Uzează de spontaneitate și surpriză și vei atrage atenția cui dorești tu. Însă nu depăși anumite limite rezonabile. Mai ales, nu-ți lua rolul de lider în grupul de prieteni. Luna asta nu te prinde pentru că Pluto îți este defavorabil și te arată mai arogant decât ești.

Horoscopul lunar iunie 2018 pentru Vărsător: SĂNĂTATE

La fel ca vecinul de zodiac, Capricornul, poți avea niște tulburări de ordin digestiv. Depinde în cea mai mare măsură de comportamentul tău alimentar. Nu mânca exclusiv uscături, redu carnea din meniu și asigură-te că aportul de fibre este generos. De asemenea, mișcarea, mai ales în aer liber, ajută foarte mult la partea a doua a digestiei: eliminarea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop