Horoscopul anului 2012

Berbec
Berbec

Personalitate: energic, rapid, activ, copilaros, impulsiv, deschizator de drumuri, spirit de lider, temperamental, egoist.

In 2012
Anul acesta este vorba despre bani… buni!, ai grija cum ii cheltuiesti si investesti!

Dragoste si mariaj
In octombrie, Saturn paraseste casa cuplului, dupa 3 ani de sedere. Pana atunci, lucrurile se scurg intr-o nota mai exigenta, cu cerinte pentru echitate, corectitudine si justete. Abdicarile de la aceste principii, frivolitatea sau lipsa de autenticitate sunt sanctionate. Perechea se poate arata mai distanta sau mai inflexibila, cuplul ar putea fi supus unor incercari care-i testeaza soliditatea si durabilitatea.

8 februarie – 5 martie este o perioada favorabila, de sansa, care aduce o crestere a puterii de seductie si a disponibilitatii amoroase. Prudenta intre 15 mai si 27 iunie! Venus retrograda iti poate cauza neplaceri, mai ales prin comunicare sau la drum.

Profesie si finante
Uranus in Berbec te electrizeaza si-ti cere sa inovezi, sa experimentezi, sa te reinventezi. Pana pe 3 iulie 2012, Marte accentueaza dinamismul uranian, creand un climat profesional alert, dar, atentie, foarte solicitant. Intre 24 ianuarie si 15 aprilie va retrograda, iar atributele lui pot fi perturbate: spiritul intreprinzator si competitiv, ambitia, curajul.

Pot aparea urgente, presiuni, conflicte, incidente, accidente, situatii critice, blocaje. Incepand din aprilie, iti sunt benefice activitatile intelectuale, comunicarea si drumurile. Prima jumatatea a anului este prospera financiar. Septembrie si noiembrie aduc in atentie investitiile, banii care vin prin terti sau din directii colaterale (mosteniri, cadouri, burse s.a.)

Tonus si sanatate
Marte anunta o posibila reliefare a sferei sanatatii in prima jumatate a anului, care se poate traduce prin initiative cu scop medical, printr-o predispozitie catre afectiuni acute, infectioase sau inflamatorii ori printr-o tendinta la accidentari. Atentie mai ales la manevrarea obiectelor periculoase: ascutite, fierbinti, explozive.

Taur
Taur

Ppersonalitate: pragmatic, acut simt practic si financiar, devotat familiei, stabil, loial, incapatanat, tenace, capabil de efort sustinut.

In 2012
Cu Jupiter in semnul tau, orice vis devine posibil, ai grija doar la ce-ti doresti!… si la silueta, care se poate rotunji sub tranzitul jupiterian.

Dragoste si mariaj
In prima parte a anului, Jupiter si Marte iti amplifica apetitul erotic si predispozitiile amoroase. Poti trai momente de neuitat, dar atentie, caci sub Marte retrograd (intre 24 ianuarie si14 aprilie) situatia poate scapa de sub control: scandaluri, sarcini nedorite, boli cu transmitere sexuala, tot felul de neplaceri.

Alta perioada pasionala cuprinde ultima saptamana din august si luna septembrie. Pe 5 octombrie, Saturn intra in casa cuplului, unde va sta pana in 2015, incercand sa te faca sa realizezi (uneori in mod dureros) ce vrei de la o relatie, ce astepti de la celalalt si ce asteapta celalalt de la tine. Evenimente semnificative pot surveni in noiembriedecembrie.

Profesie si finante
Cu Jupiter alaturi, ai optimism, energie, curaj, autoritate. Calatoresti, te favorizeaza strainatatea si strainii, iti largesti orizontul cultural si intelectual, ai succes in domeniul studiilor.

Ti se deschid perspective frumoase, dar adevarata reusita vine numai prin seriozitate si efort. Intre 3 aprilie si 7 august, Venus aduce bani prin colaborari, casatorie, relatii sau ocupatii legate de estetica, arta, lux, divertisment.

Atentie, intre 15 mai si 27 iunie, Venus va fi retrograda si pot sa apara cheltuieli inutile, pagube din cauze sentimentale sau neplaceri relationale din motive financiare. In iunie, Jupiter intra in casa banilor, anuntand douasprezece luni de confort financiar.

Tonus si sanatate
Jupiter iti aduce optimism si vigoare, dar Saturn iti poate afecta sanatatea. Excesele si imprudentele iti dauneaza, oricat ti-ar parea organismul de rezistent, iar bolile neglijate se pot croniciza. Ca sa fii in forma, du o viata cumpatata si nu ocoli medicul. Atentie la silueta, caci Jupiter iti poate exagera apetitul si rotunji formele…

 

 

Citeste continuarea pe pagina urmatoare: 1 2 3 4 5 6

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Loading...
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Astromania