Horoscop săptămânal:Traversăm punctul maxim de presiune al anului

Horoscop săptămânal:Traversăm punctul maxim de presiune al anului

715GAI

Astrologul Ana Gabriela Tăutu ne prezintă previziunile astrale pentru perioada 7-13 aprilie 2014. Începem săptămâna cu o schimbare de regim vibraţional. Planeta Mercur intră în semnul Berbecului chiar luni, 7 aprilie, astfel că influența energetică pe care o va revărsa asupra Pământului și asupra noastră, va accelera procesele gândirii și comunicării.

Este posibil ca în comunicare să se simtă nevoia argumentării precum și dorința de a dezbate și de contradicție. În funcție și de predispozițiile temei natale, unii dintre noi pot deveni impulsivi, iritabili sau chiar furioși.

Dacă o să reușim să preluăm influența astrală în mod armonios mentalul nostru va fi în stare de alertă, vom avea idei originale și percepții spontane pe care le vom putea exprima direct, convingător și poate chiar într-o manieră spirituală.

Pe parcursul săptămânii, planeta Mercur începe să interacționeze cu cele trei planete care ne oferă, în această primăvară, configurația generatoare de  schimbare: Jupiter, Uranus și Pluton. Mercur construiește conjuncția cu planeta Uranus și simultan cuadratura cu Jupiter (Rac) și Pluton (Capricorn).

Aspectele la grad perfect se vor forma peste o săptămâna, chiar la faza de Lună Plină care se va forma pe 15 aprilie, când vom avea și o eclipsă totală de Lună.

Întâlnirea dintre planetele Mercur și Uranus, în combinația aspectelor astrale descrise, ar putea reprezenta suportul astrelor în exercițiul expansiunii conștiintei noastre. Indiferent că suntem sau nu preocupați de procesul conștientizărilor noastre, în această săptămâna este posibil să ne întâlnim cu un test de maturitate privind alegerile pe care le facem.

Ar fi potrivt să fim atenți la deciziile pe care le luăm în zilele acestea, pentru că ne aflăm într-un punct important al evoluției noastre intelectuale. Suntem în fața unei schimbări radicale a modului de a gândi și dacă nu acceptăm acesta lecție există riscul de a greși drumul.

Ne putem confrunta cu situații care să forțeze conștientizarea schimbării. Contextul general este tensionat de o agitație mentală, de manifestarea tendințelor negativiste și se pot produce dificultăți în comunicare precum și în planul financiar.

Scopul dar și rezultatul acestor experiențe de viață ar fi potrivit să fie armonizarea gândirii cu derularea evenimentelor, prin acceptarea situațiilor tocmai pentru a le putea transforma.

În același timp planetele Venus și Neptun construiesc o conjuncție în semnul Peștilor, acasă la Neptun (semnul de domiciliu astrologic al planetei Neptun. Acest aspect va fi la grad perfect (orb zero grade) sâmbătă, 12 aprilie.

Planeta Neptun este considerată în astrologie octava superioară a planetei Venus. Cumva, am putea spune că se realizează o contopire a energiilor care reprezintă iubirea umană și iubirea divină.

În schema energetică a Universului nimic nu se întâmplă' fără rost. Acum pare important să înțelegem cum putem folosi această influență (pe care o primim o singură dată în cursul unui an) când presiunea energetică pe care o simtitm cu toții este la un nivel foarte înalt. Am putea spune că este punctul maxim de presiune al anului.

În funcție de implicarea fiecăruia dintre noi, în realitatea proprie, putem percepe această influență de la iluzie, visare, idealism, prin romantism până la compasiune conștientă și altruism total.

Este posibil să avem ocazia să depășim situații prin care să trăim (să simțim) iubirea de sine precum și iubirea semenilor, acesta fiind un exercițiu cu scopul de a identifica starea, de a o recunoaște tocmai pentru a o manifesta apoi conștient, în mod obișnuit.

Având în vedere tipul de influență transmis de planeta Mercur (analizată mai sus) este posibil să ne întâlnim cu situații care să ne provoace să înțelegem ce înseamnă credința. Este vorba de credinţă ca și convingere personală , nu ca un concept teoretic, ceea ce alegem noi să credem, motivaţia care ne va da puterea de a reuși.

Suntem pe faza de creștere a Lunii și începem săptămâna cu aspectul de cuadratură Soare -Luna. Astfel că luni ar fi potrivit să abordăm cu răbdare orice tensiune care ar putea să apară, iar eventualele dificultăți întâlnite să le folosim pentru a înțelege ce anume nu merge conform planului precum și ce anume avem de corectat pentru a obține rezultatul dorit.

Tensiunea este amplificată de colaborarea Soare (Bebec)-Marte (Balanță, retrograd) care construiesc o opoziție (miercuri) astfel că este necesar un control al energiilor fizice, al impulsului și al nerăbdării, pentru că există tendința de a experimenta ceva nou fără un plan atent construit, chiar în mod distructiv.

În partea a doua a săptămânii intrăm sub o influență foarte creativă, iar dacă nu am demarat încă un plan sau un proiect nou, în cadrul ciclului lunar curent, acum este un moment foarte potrivit pentru a face un prim pas concret, sau pentru a iniția o altă etapă în cursul unui program aflat deja în derulare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Astromania