Horoscop săptămânal:Luna nouă aduce soluţii potrivite

Horoscop săptămânal:Luna nouă aduce soluţii potrivite

715GAI

Previziuni astrale pentru perioada 1-6 decembrie 2013! Începem luna decembrie cu faza de Lună Nouă, care se va forma marți, 3 decembrie, ora 2:23, la gradul 11 în semnul Săgetătorului. Până la trecerea dintre ani ne mai bucurăm și de momentul solstiţiului de iarnă, pe 21 decembrie, când soarele va intra în semnul Capricornului.

Perioada de timp până la Luna Nouă este foarte potrivită pentru analiza activităților desfăşurate pe parcursul ciclului lunar curent. Este momentul în care asimilăm rezulatatele, momentul în care putem înțelege natura cauzelor care au generat dificultăţile Şi putem conştientiza efectele pe care le-am produs prin deciziile şi acţiunile noastre.

Acum eliberăm uşor orice formă de balast emoţional şi putem formula concluzii, care să ne ajute în pregătirea următorului ciclu al fazelor lunii precum şi în următoarele etape ale activităţii noastre.

Acest ciclu lunar, care a început cu faza de Lună Nouă în semnul Scorpionului , pe 3 noiembrie, a fost foarte intens. Pentru unii dintre noi a fost foarte dinamic, pentru alții profund răscolitor. Ne-a oferit o perioadă de introspecţie şi diferite ocazii de a înţelege ce ne dorim de fapt, dar şi de a accepta drumul parcurs deja.

Până marți încă mai avem timp să finalizăm şi să închidem ceea ce ar putea reprezenta restanţe sau subiecte pe care dorim să le lăsăm în urmă, în care nu mai vrem să investim resurse de orice tip.

Mintea noastră este activă în această perioadă şi ne-am putea bucura de un plus de ingeniozitate. Logica poate susţine motivația acțiunii şi dezamorsează combativitatea. Este important însă să observăm dacă ceea ce considerăm a fi logic nu reprezintă de fapt doar un tipar care ne limitează. Este posibil să ne întâlnim cu situații care ne-ar putea arăta nefuncţionalitatea acestui tipar.

Dacă logica noastră ne conduce către un blocaj, este posibil să fie depăşită. Dacă sesizăm nepotrivirile şi le acordăm atenţia noastră s-ar putea să descoperim o eroare a logicii şi astfel reuşim să depăşim limitarea, să ieşim din tipar.

Este important să observăm cu atenție convingerile care ne animă în aceste zile, pentru că faza de Lună Nouă reprezintă un timp al implementărilor, în care intenţiile noastre se aranjează în fluxul sincronicităţilor.

Astfel ceea ce considerăm a fi adevărat urmează a se materializa în realitatea proprie, în ciclul lunar următor şi chiar în continuare, până la echinocţiul de primăvară.

La aceasta contribuie şi faptul că planeta Mercur va intra în semnul Săgetătorului joi, 5 decembrie, semn pe care îl va tranzita până în ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie.

În tot acest interval de timp, influența energetică a planetei Mercur preia caracteristicile semnului Săgetătorului, astfel că tendinţa de interiorizare din ultima perioadă se transformă acum într-o deschidere către mediul înconjurător.

Este posibil ca oamenii să simtă nevoia de să-şi dezvăluie sentimentele, să vorbească despre ele.

Optimismul şi generozitatea se vor manifesta mai uşor, mai liber, cu mai mult simţ al umorului. Iar intuiţia şi imaginaţia ne vor ajuta să găsim soluţiile potrivite.

Situaţiile pe care le vom depăşi ne vor solicita focalizarea atenţiei pe scopul stabilit, dar şi lărgirea imaginii de ansamblu, iar lecţiile de viaţă ne propun un mod de comunicare profund şi responsabil, organizare, prudentă şi autodisciplină.

La sfârşitul săptămânii planeta Marte va intra în semnul Balanţei, pe care îl tranzitează până pe 26 iulie 2014. În acest inteval de timp Marte va avea şi o perioadă de mers aparent retrograd, între 8 martie și 22 mai.

Vom reveni cu detalii asupra acestui tranzit al planetei Marte, pentru a putea folosi înţelesurile lecţiilor de viaţă pe care ni le aduce.

În tot acest răstimp energia noastră se poate orienta spre ceea ce înseamnă, pentru fiecare dintre noi iniţierea de acţiuni sociale, cu impact social, sau în conexiune cu mediul înconjurător. Ar putea fi stimulată nevoia de a acţiona în context social, ceea ce ar fi potrivit perioadei sărbătorilor de iarnă.

Este posibil să devenim mai concilianţi dar şi mai convingători în ceea ce facem, să avem o atitudine mai înflăcărată, dar şi argumentativă în același timp. Dorinţele devin mai rafinate, dar imboldul de a acţiona poate fi temperat de nehotărâre în luarea deciziilor.

Pe parcursul acestui tranzit, s-ar putea să devenim oarecum nestatornici şi să oscilăm între variantele posibile de acţiune dar, tocmai acesta este tiparul pe care ar fi potrivit să-l depășim. În mod particular, planeta Marte dinamizează acum zona din harta natală a fiecăruia dintre noi, ocupată de semnul Balanței. În acel sector de viață, se produce o dinamizare a experienţelor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Astromania