Horoscop săptămânal: exerciţii de responsabilitate

Horoscop săptămânal: exerciţii de responsabilitate

barfa_02_127b5c8f52

Iată ce ne-au pregătit astrele pentru perioada 25 noiembrie – 1 decembrie!

Ne aflăm în perioada de descreștere a Lunii, în ultima săptămâna a ciclului lunar curent, înainte de faza de Lună Nouă în semnul Săgetătorului, care se va forma marți, 3 decembrie.

Începem săptămâna cu faza celui de al doilea pătrar (opoziție Soare – Luna) iar, dacă ne-am abătut cumva de la scopul nostru pe parcursul desfășurării proiectelor la care lucrăm, acum putem analiza greșelile pe care le-am făcut, putem vedea și înțelege cum vom acționa în continuare, în cursul fazelor următoare ale programelor pe care le derulăm și în următorul ciclu al fazelor lunii.

Acest moment de analiză poate genera decizii importante pe care este posibil să le luăm în aceste zile.

Influențele astrale ne susțin printr-o mai mare stăpânire de sine. Gândirea devine mai profundă, înclinată spre reflecție, ceea ce ne-ar ajuta printr-o mai bună stabilitate psihică.

Este o perioadă potrivită pentru a stabili, sau pentru a restabili, anumite contacte, pentru a consolida anumite relații. Este posibl și ar fi potrivit să evaluăm anumite oportunități și să luăm decizii care pot fi importante pentru drumul nostru în viață, sau cel puțin pentru o anume etapă.

Putem înțelege mai mult, dar pentru a reuși acest lucru este important să realizăm o deschidere maximă a minții. Astfel putem folosi momentele favorabile, evitând provocările. Și în zilele următoare astrele ne susțin și mai mult în acest proces de conștientizare.

Mintea noastră poate să cuprindă mai multe alternative, variante de lucru, posibilități de dezvoltare, dar este important să o lăsăm să-și facă treaba, să acceptăm schimbările în abordarea problemelor, în corelarea ideilor, să primim îndrumarea și să o folosim.

Este important să vedem oportunitățile și să le folosim. Dar pentru aceasta ar fi potrivit să fim dispuși să primim și ceea ce aparent, nu se încadrează în limitările noastre aşa și astfel le depășim.

Această săptămână ne oferă o nouă perioadă de eliberare de orice povară, de care nu mai avem nevoie și din tiparele mentale care ne mai îngrădesc. Luna în descreștere ne ajută să facem curățenie, pornind de la sertare până la întreaga casă, precum și până la cele mai înalte câmpuri și structuri energetice care întregesc construcția ce suntem fiecare.

Întreaga luna noiembrie am muncit în acest proces de reașezare interioară, iar acum ne putem desprinde de tot ce am înțeles că nu ne mai este de folos, dacă am făcut acest efort de conștientizare.

Este important însă să alegem asta, să separăm lucrurile, pe cele cu care vrem să construim în continuare de cele cu care nu mai avem ce sau de ce să construim.

Ar fi potrivit să facem asta prin simplă analiză, înțelegere și decizie. Fără să judecăm situațiile, experiențele, oamenii sau stările noastre și ale celorlalți.

Tocmai pentru a se construi situațiile necesare acestor eliberări, este posibil să se accentueze nevoia de satisfacție, de confort și de libertate. Acest lucru ne-ar putea provoca să manifestăm un extremism sentimental.

Ar fi potrivit să căutăm și să formulăm o motivație spirituală pentru dorința de libertate și de acțiune. Astfel, realizăm o dirijare constructivă a puterii de a iubi.

Ar fi potrivit să fim mai precauți în zilele următoare și să nu ne angrenăm în provocările care ar putea să apară, precum și în cheltuieli sau investiții aparent oportune.

Să amânăm călătoriile, dacă este posibil, iar dacă nu este posibil să fim mai atenți la ce se întâmplă în jurul nostru, să fim prezenți în derularea experienței și să ne străduim să rezolvăm amiabil orice neînțelegere.

Cei care au o preocupare pentru propria evoluție spirituală pot folosi conștient acest interval de timp pentru a alege instrumentele care nu le mai sunt de folos, care, pentru ei sunt depășite. În felul acesta pot descifra mai limpede utilitatea altor instrumente, care le-ar putea deveni folositoare în continuare și, astfel le pot alege.

Astrolog Ana Gabriela Tautu

www.astromercur.ro   

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Astromania