Horoscopul săptămânii: Atragem uşor ceea ce ne dorim!

Horoscopul săptămânii: Atragem uşor ceea ce ne dorim!

 

1624390_639402176126224_263905419_nAstrologul Ana Gabriela Tăutu ne prezintă previziunile astrale pentru perioada 24-30 martie . Suntem în ultima săptămână a ciclului lunar curent. Duminică, 30 martie, se formează faza de Lună Nouă la gradul 10 în semnul Berbecului, la ora 20:44 (oră de vară).  Între începutul anului astronomic și Luna Nouă în Berbec, avem la dispoziție această săptămâna pentru a ne organiza planul de lucru, pentru următorul an calendaristic.

Abia după Luna Nouă fluxurile energetice încep să ne poarte în forță. Ar fi potrivit să folosim acest interval de timp pentru a ne organiza mental, pentru a optimiza la maxim planurile pe care le-am pregătit pentru anul acesta.

Săptămâna trecută, mintea noastră a cules informații, conștient și inconștient, totuși mai mult intuitiv decât logic. Poate ați observat niște idei foarte bune, sau poate o înlănțuire a gândurilor care v-a purtat către o soluție negândită și neașteptată. Sau poate către mai multe soluții și direcții de dezvoltare, în continuare.

Săptămâna aceasta mintea noastră poate prelucra foarte bine informațiile, iar dacă observăm modul în care se potrivesc lucrurile, ne mai putem elibera și mai mult, din cadrul unor tipare de gândire.

Este posibil să simțim îndemnul de a căuta și de a înțelege cauza care ne-a ținut în interiorul tiparului, reușind astfel să înțelegem și cum să ieșim de acolo. Poate fi vorba  despre lucruri simple, obișnuite, dar care ne-au blocat pentru mult timp și cărora nu le-am acordat atenție tocmai pentru că nu le-am considerat importante.

În această perioadă traversăm câteva zile potrivite exercițiului mental intuitiv. 

Astfel ne pregătim pentru momentul de Lună Nouă care deschide o etapă foarte intensă de transformare, mai ales a modului de viață. Experiențele noastre de viață ne vor încuraja să ne implicăm mai mult și să avem inițiativă.

Cei care vor avea disponibilitatea de a schimba modul în care analizează și apreciază situațiile cu care se confruntă, vor avea mai mult succes în tot ceea ce fac.

Influențele astrale pe care le preluăm acum, la faza de Lună Nouă, ne atrag într-un lanț al deciziilor inspirate, dacă acceptăm schimbarea. Nu avem prea mult timp la dispoziție să negociem cu schimbările care își fac loc în viața noastră. Primul pas este să le acceptăm.

Sau să acceptăm ideea că o schimbare ne-ar fi de folos chiar dacă nu vedem procesul în întregime și nici fazele componente. Abia după acceptare vedem, pas cu pas, cum ne adaptăm noilor condiții.

După Luna Nouă de duminică, 30 martie, va trebui să facem față acestui proces, de schimbare, care se va accelera din ce în ce mai mult, este posibil ca evenimentele să vină către noi și să fim permanent în alertă. 

Pentru fiecare dintre noi, procesul se derulează într-un anumit ritm și într-un anumit sector de viață. Nu faceți comparații cu felul în care se descurcă sau nu, alții.

Gândiți-vă și alegeți dacă sunteți dispuși să acceptați ceva nou în viața voastră.

Dacă o să stăm pe loc din cauza îndoielii, lucrurile nu vor avansa. Abia atunci când o să alegem, mișcăm energiile și generăm materializarea scopului nostru.

Potențialul energetic al echinocțiului de primăvară poate să fie orientat pe direcția intențiilor noastre, la Luna Nouă din semnul Berbecului. Este important ca planurile noastre să reflecte acțiunea, dinamismul, entuziasmul. Dacă răspundem la toate acestea, accesul la îndrumarea personală va fi mult mai ușor.

În aceste ultime zile ale ciclului lunar curent, este potrivit să facem ordine în relațiile noastre, să alegem ordinea și apoi ea se va instaura prin situațiile pe care le vom traversa.

Tot ceea ce nu este funcțional este posibil să se deregleze. Astfel, că nu va supărați. Persoana care va strărni furtună nu va face decât să vă arate unde aveți de lucru. Acceptați experiența și folosiți-o la maxim, pentru a pune în ordine totul, de la gânduri la sentimente.

Puteţi să alegeți să vă dezvoltați împreună sau să vă separaţi drumurile.  Atenţie! Nu vă concentrați pe ceea ce nu doriți, alegeți doar ceea ce doriți!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Astromania