Horoscop: O săptămână a reuşitelor!

Interacţiunea Jupiter–Pluton-Uranus despre care am vorbit săptămâna trecută ne atrage în această săptămână într-un moment important pentru evoluţia noastră, atât la nivel individual cât şi la nivel de grup, comunitate, la nivel de masă.

Planeta Jupiter construieşte un aspect de trigon cu Nodul Nord, astfel că ne-am putea întâlni cu un moment de şansă, cu o oportunitate care să ne conducă spre o reuşită.

Dar este importantă deschiderea mentală, lărgirea maximă a viziunii, renunţarea la judecată şi la prejudecăţi.

Această colaborare astrală ne oferă o îndrumare preţioasă pe care o putem prelua doar cu mintea larg deschisă şi pe care ar fi potrivit să avem curajul să o urmăm, pentru că există şi riscul de a rata Calea şi înţelesul drumului.

Pe acest fond astral cele două planete ale mentalului, Mercur (mentalul inferior) şi Uranus (mentalul superior) colaborează printr-un trigon, aspect foarte constructiv, care creşte viteza şi originalitatea procesului de gândire, ne orientează atenţia către subiecte noi şi naşte idei originale.

Este posibil să traversăm un punct critic în evoluţia intelectuală (cu maxim de influenţă miercuri şi joi), dacă rămânem în limitele aşteptărilor obişnuite, dacă ne raportăm la “cum a fost” până acum, indiferent ce a fost: o situaţie, o relaţie, o experienţă de orice tip.

Pentru cei care sunt preocupaţi de evoluţia lor spirituală şi care lucrează în mod curent cu planurile energetice, putem spune că aceste zile le aduc în preajmă ghizii de care au nevoie acum, sau, este posibil ca în aceste zile căile de comunicare cu aceşti ghizi să fie mai uşor accesibile.

Poate fi vorba despre o pregătire suplimentară faţă de programul normal de şcoală, din cadrul ciclului evolutiv. Cumva, profesorul de care avem nevoie îşi alocă momentul potrivit pentru a ne transmite ajutorul necesar.

Vineri planeta Venus părăseşte semnul Fecioarei şi intră în semnul Balanţei pe care îl va tranzita până pe 11 septembrie 2013.

Schimbarea regimului vibrational al planetei Venus se realizează pe fondul colaborării cu vestita cuadratură formată de planetele Uranus şi Pluton cu care va interacţiona până la sfârşitul lunii august.

Energia planetei Venus preia caracteristicile zodiei tranzitate şi de data aceasta ne stimulează tendinţa de a ne manifesta armonios şi simplu propriile sentimente precum şi de a avea o disponibilitate mărită de a le înţelege pe ale celorlalţi; este posbil să fim mai sociabili, să urmărim armonia şi proporţia în ceea ce facem.

Se poate să căutăm împlinirea prin relaţiile noastre, care se restructurează pe baza legăturilor de suflet, ceea ce ar putea conduce la o armonizare a parteneriatelor de orice tip.

De asemenea, se poate manifesta mai liber şi mai puternic simţul dreptăţii în relaţii. Însă această tendinţă spre echilibru şi armonie va fi încercată prin aspectele pe care le va forma planeta Venus.

Aceste colaborări astrale ne pot aduce răsturnări de situaţii în planul relaţiilor în general, dar şi în domeniul finanţelor.

În plan particular ne pot ajuta să ne extindem viziunea privind manifestarea sentimentelor, a iubirii, pe orice direcţie, în strânsă legătură cu zona din harta natală tranzitată.

În cadrul ciclului lunar curent, săptămâna începe cu eventuale oportunităţi pe care le putem valorifica dacă le vedem la timp.

Miercuri se formează cuadratura Soare – Lună şi apare o eventuală tensiune care ne va arata dacă ceva nu merge conform planului, dar şi ce anume avem de corectat pentru a obţine rezultatul dorit.

Sfârşitul de săptămână devine un moment foarte creativ.  Dacă nu am demarat încă un plan, sau un proiect nou, ziua de vineri poate să fie un moment foarte potrivit pentru a face un prim pas concret, sau pentru a iniţia o altă etapă în cursul unui program aflat deja în derulare.

Astrolog Ana Gabriela Tautu

Astro Mercur – http://astromercur.blogspot.com/

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Astromania