Horoscop de weekend: 15 – 16 ianuarie

Horoscop de weekend 15 – 16 ianuarie: Mercur retrograd ne face neatenți, lenți, avem un mic “retard” mental. Uităm lucruri, nu ne putem concentra cum trebuie.

BERBEC

Vă duceți la cumpărături, veți cheltui bani, veți avea un motiv de bucurie. Sunteți răsfățați în cuplu, cel drag este aproape de voi, sunteți cam egoiști din punctul ăsta de vedere….:))

TAUR

Retrogradarea mercuriană vă aduce o șansă, un dram de noroc, se împlinește o dorință, un vis material, un lucru sau obiect. Se redresează balanța în favoarea voastră. Se întoarce roata.

GEMENI

Retrogradrea lui Mercur vă este benefică: vă oferă șansa de a termina ceva ce ați început. Rezultatul va fi unul satisfăcător. Cu răbdare veți reuși, să nu renunțați.

RAC

Aveți o suferință pe suflet, vă lipsește ceva, sunteți triști. Noroc că aveți prieteni care vă sunt aproape și vă ajută să ieșiți din starea în care sunteți. Se vede de la o poștă că aveți o problemă.

LEU

Aveți planuri și speranțe și faceți ceva în această direcție. Ambiția voastră vă direcționează către zonele plăcute ale vieții. Vă răsplătiți cu ceva… sunteți plini de spirit de aventură.

FECIOARA

Sunteți cam obosite în acest weekend, nu aveți chef de nimic, vreți odihnă și concentrare pe voi. Refuzați orice provocare, vă focusați pe ce aveți de făcut. Sunt niște sarcini pe care trebuie să le duceți la îndeplinire.

BALANȚA

Analiză și introspecție mentală, de curând ați luat o decizie, dar ceva s-a întâmplat. Aveți dubii, întrebări, o răzvrătire. Apar noi informații, nu dormiți noaptea, vă răzgândiți.

SCORPION

Sunteți foarte marcați în acest weekend, jucați un rol cheie în viața cuiva, sau invers: apare cineva în viața voastră. Este un motiv de sărbătoare, vine o veste bună, o rezolvare târzie a unor probleme.

SĂGETĂTOR

Ceva nu este așa cum ați gândit voi, se strică un plan. Trebuie să tolerați ceva ce nu vă place. Orgoliul vostru este afectat, schimbarea nu vă este pe plac.

CAPRICORN

Aveți o voință de fier ca să schimbați anumite lucruri, este și încăpățânare acolo. Vă contraziceți, vă țineți părerea orice-ar fi, nu vă lăsați manipulați de nimeni. Este o probă de încercare.

VĂRSĂTOR

Așteptați ceva, sunteți într-o stare de așteptare, sunteți destul de pesimiști. Nu credeți că ceva bun se va întâmpla. Este debusolare și dezamăgire, dar o să vedeți că nu e chiar așa de rău…

PEȘTI

Sunteți o prezentă activă printre cei dragi, în familie, aveți idei noi de a petrece weekendul. Este o mini-petrecere, un eveniment comun liniștit în familie.

Citește și:

Horoscop 2022 – BERBEC

HOROSCOP 2022 – TAUR

HOROSCOP 2022 – GEMENI

HOROSCOP 2022 – RAC

HOROSCOP 2022 – LEU

HOROSCOP 2022 – FECIOARA

HOROSCOP 2022 – BALANȚA

HOROSCOP 2022 – SCORPION

HOROSCOP 2022 – SĂGETĂTOR

HOROSCOP 2022 – CAPRICORN

HOROSCOP 2022 – VĂRSĂTOR

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop