Harta alunițelor de pe corp. Ce prevestesc ele?

Ai auzit și tu despre harta alunițelor de pe corp… Ce prevestesc ele, totuși? Cine s-ar fi gândit că banalele alunițe de pe corp pot dezvălui informații prețioase despre sănătatea, temperamentul și destinul nostru? Cel puțin așa susțin, din cele mai vechi timpuri, astrologii chinezi.
Locul în care sunt plasate pe corp, forma și mărimea lor pot dezvălui cu ușurință karma unei persoane. Nu uita, însă, să le verifici și la cabinetul unui dermatolog…

Harta alunițelor

Există o știință întreagă care se ocupă de studiul lor. Se numește Morfoscopie', un concept unic care era deseori folosit în medicina tradițională asiatică pentru a … „citi' persoanele după alunițele de pe față și pentru a obține informații cu privire la viitorul acestora. Metoda a arătat că fiecare aluniţă vizibilă ascunde un înţeles ori ilustrează un anumit eveniment fericit sau un obstacol ce urmează să ne iasă în cale. De asemenea, tot din medicina tradițională chineză aflăm că alunițele crescute deasupra nivelului pielii reprezintă un blocaj energetic.
Un lucru este cert și poate fi testat de toți cei interesați: orice semn de acest gen amplifică descrierea unei trăsături. De exemplu, o aluniță prezentă în zona pungilor de sub ochi indică o persoană foarte sensibilă și greu de mulțumit. Dacă sunt situate în partea de sus a feței sugerează că persoana respectivă este sociabilă, vigilentă și îi plac lucrurile concrete. În schimb, cele poziționate în partea de jos a feței, mai ales dacă sunt situate deasupra buzei superioare, dezvăluie o senzualitate ridicată. Un bun exemplu în acest sens este alunița celebrei Marilyn Monroe.

Citeşte şi: De ce apar alunițele și ce trebuie să știm despre ele

Dicționarul alunițelor

Pentru a înțelege și mai bine informațiile pe care ni le transmite corpul, vă prezentăm un mic dicționar al alunițelor, în funcție de poziționarea lor.
FRUNTE – de regulă o asfel de aluniță ne poartă cu gândul la o persoană sigură pe ea, cu abilități de conducător și calități organizatorice. Acești oameni au un potențial energetic fantastic. Deținătorul unui astfel de semn arată că în viața anterioară a reușit să-și îmbunătățească karma în comparație cu ceilalți. Motiv pentru care în viața prezentă e cu un pas în fața multora.
TÂMPLE – dacă aveți o aluniță situată în zona tâmplelor vă veți putea considera un om norocos deoarece acest lucru indică talente ascunse, care la un moment dat vor putea aduce faimă și bogăție. Totodată, prezența unei alunițe în zona tâmplelor mai sugerează și o persoană mistică, înzestrată cu o intuiție puternică.
PLEOAPE – conflicte și neînțelegeri cu cei apropiați din familie.
URECHI – o aluniță prezentă pe marginea urechii semnalează o persoană inteligentă, ce va avea rezultate bune în tot ceea ce face. De asemenea, posesorul ei este lăudăros și nu reușeste să-și ducă promisiunile până la capăt. Din punct de vedere al sănătății, un semn pe lobul urechii poate prevesti o afecțiune legată de memorie.
POMEȚI – În limbajul acestei științe, pomeții înseamnă vanitate și putere, iar persoanele care au o aluniță în această zonă sunt foarte ambițioase și mândre. Și încă un aspect interesant: dacă o femeie căsătorită are un asemenea semn pe obraz, există riscul ca în jurul vârstei de 40 de ani să fie „furată' de o altă iubire. De asemenea, o aluniță pe obrazul stâng, sub ochi, ne vorbește despre bunătate și încredere. Semnul mai arată o proveniență nobilă, dar și înclinația către compromisuri.
NAS – o aluniță pe vârful nasului semnalează o persoană care intră cu ușurință în conflicte, instabilitate și probleme conjugale. Piederile financiare sunt un alt dezavantaj pe care îl dețin. În cazul femeilor, acestea își găsesc cu greu un partener de viață, iar dacă îl au sunt predispuse la despărțire.
BĂRBIE – poate să însemne foarte multă încăpățânare, egoism și autoritate. Totodată, mai poate dezvălui o persoană dornică să se impună în fața celorlalți. Cine are o aluniță de acest gen deține o capacitate mare de a influența oamenii.

GURĂ – arată o persoană capricioasă, senzuală, cu o sexualitate debordantă și predispusă viciilor.
GÂT – acești oameni se exprimă extrem de greu, deși își caută foarte atent cuvintele nu îndrăznesc să spună lucrurilor pe nume. De cele mai multe ori persoanele care au o asemenea aluniță sunt înzestrate cu o diplomație fanstastică, inteligență și șarm. Pe lângă capacitățile intelectuale și spirituale pe care le dețin, acestea pot deveni mentori. Dacă o femeie are o asemenea aluniță pe gât poate repeta soarta mamei sale. Dar dacă posesorul unei astfel de alunițe este un copil, atunci este răsfățat, iubit, iar toate privirile vor fi îndreptate către el. De asemenea, asiaticii atrag atenția că cei care au un astfel de semn pe gât vor avea probleme cu tiroida.
BRAȚE – aceste persoane sunt sensibile, supărăcioase și uneori agresive. Două alunițe pe brațul drept sunt semn de fidelitate și loialitate.

PALME – puțini sunt posesorii unui ase-menea semn. Cei care au o aluniță în palmă sunt capabili să depășească orice obstacol fără să sufere prea mult. De asemenea, aceștia preferă o viață izolată și lipsită de agitația cotidiană.
ABDOMEN – indică noroc, bunăstare, succes neașteptat și șansa de a obține lucrurile cu ușurință.
SÂN – deși, în general, oamenii care au alu-nițe pe sân sunt mai comzi și tentați să tragă de timp, au o stare de spirit pozitivă, sunt amabili și afectuoși. În cazul femeilor denotă fertilitate, generozitate și senzualitate.
SPATE – aluniţele de pe spate dezvăluie anumite poveri din viețile anterioare, pe care vor rebui să le depășească în această viață.
PICIOARE – indică o fire deschisă și aventurieră, nerăbdătoare, care adoră călătoriile.

Foto: Shutterstock

Citește și:

Despre problemele pielii, boli dermatologice și secretele unui ten perfect cu dr. Emma Craythorne, dermatologul din emisiunea „SOS, am probleme de piele'

Alimente pe care nu trebuie să le mănânci niciodată. Trebuie să uiți să există!

Boala venoasă cronică: factori predispozanți, stiluri de viață, meserii la risc

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Sanatate