Gabriela Cristea îi îndeamnă pe telespectatori să meargă la doctor: „Cancerul este boala lumii în care trăim și nu are vârstă”

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

Gabriela Cristea a ales să sprijine campania Avantaje spune #NUcancerului și a transmis un mesaj important telespectatorilor care o urmăresc și nu numai. Prezentatoarea TV a vorbit despre importanța prevenției în lupta cu această boală, care poate să apară la orice vârstă.

Din acest motiv, Gabriela Cristea a îndemnat oamenii să meargă la doctor pentru a face investigații perioadice și să fie atenți la fiecare simptom indicat de organism.

Gabriela Cristea îi îndeamnă pe telespectatori să meargă la doctor

Dacă este depistat în fazele incipiente, cancerul poate fi vindecat, așa că trebuie să ne facem mai mult timp pentru sănătatea noastră.

„Cancerul este boala lumii în care trăim noi acum din păcate. Cancerul nu are vârstă sau nu alege vârsta la care să se instaleze într-un om, tocmai de aceea cred că trebuie să fim atenți cu noi și cu cei de lângă noi, trebuie să fim atenți la toate manifestările pe care le au. Nu trebuie să mai avem tendința asta: „Mă doare capul, iau ceva de cap, că o să-mi treacă', nu. Pentru toate lucrurile ar trebui să mergem la doctor, iar cei care au sau au avut în familie suferinzi de cancer știu că boala este una extrem de dură și că nu te iartă, așa că ar trebui să meargă să-și facă controale. Mă refer aici la femei care ar putea să meargă să-și facă o mamografie după 40 de ani, este absolut obligatoriu. Până la 40 de ani, o radiografie o dată pe an nu te afectează cu absolut nimic, chiar și fetițele, ar trebui ca mamele să se uite atent la ele, să le întrebe și să discute, să le explice despre această maladie pentru că după cum spuneam, cancerul nu iartă pe nimeni de la zero la o sută de ani.

Important este să mergem la doctor și să fim stăpâni pe viața noastră și să discutăm cinstit și deschis cu medicul, să vedem care sunt opțiunile noastre. Dar mai cu seamă, pentru ca medicul să poată să ne ofere niște opțiuni, noi trebuie să luăm din timp din pripă hățurile problemei să mergem să vedem dacă se poate face ceva. Nu vă gândiți că o stare de letargie care se prelungește câteva zile la rând este un semn bun pentru organism. Practic, orice simptom poate să inducă o astfel de suferință,' a spus Gabriela Cristea, pentru revista Avantaje.

Aflați mai multe detalii urmărind materialul video de mai sus!

Foto: captură video, shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Corina Caragea a vorbit despre importanța prevenției în lupta împotriva cancerului: „Este o boală care poate fi învinsă'

Dr. Marius Geantă, despre imunoterapie, modalitatea prin care sistemul imun poate lupta împotriva cancerului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din #NUcancerului