Corina Caragea a vorbit despre importanța prevenției în lupta împotriva cancerului: „Este o boală care poate fi învinsă”


Corina Caragea s-a alăturat și ea campaniei Avantaje spune #NUcancerului și a transmis un mesaj oamenilor cu privire la această boală gravă. Prezentatoarea TV a vorbit despre importanța prevenției și a explicat cât de mult contează să ne facem analizele la timp.

Corina Carangea i-a îndemnat pe toți telespectatorii care o urmăresc la știrile sportive, și nu numai, să meargă la doctor în mod regulat pentru a-și face analizele. Astfel, această boală poate fi depistată într-o fază incipientă, iar șansele de vindecare sunt mai mari.

Corina Caragea a vorbit despre importanța prevenției în lupta împotriva cancerului

„Avantaje spune nu cancerului. Prevenția joacă un rol principal, în lupta cu această boală. Este o boală care poate fi învinsă dacă este descoperită la timp. Noi avem obiceiul de a ne gândi „Nu mi se poate întâmpla mie, nu are cum', „Mă duc la doctor atunci când mă doare ceva', ei bine, nu este așa. Vă sfătuiesc să vă faceți analizele regulat, să mergeți la control, pentru că puteți învinge în lupta cu această boală', a spus Corina Caragea, pentru revista Avantaje.

Foto: Shutterstock.com

Mihaela Tudor

Citește și:

Dr. Marius Geantă, despre imunoterapie, modalitatea prin care sistemul imun poate lupta împotriva cancerului

Jurnalista Paula Rusu, despre cea mai mare problemă a bolnavului de cancer

Avantaje spune #NUcancerului, campanie de informare și conștientizare a importanței prevenției

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din #NUcancerului