Frumoasa Diana Roman joacă cu Dan Bordeianu în „Interviu”!

Piesa „Interviu" este o adaptare după filmul cu acelaşi nume, al regizorului olandez Theo van Gogh, ecranizat ultima dată în 2007, cu Sienna Miller şi Steve Buscemi în rolurile principale.

În piesa "Interviu" intrăm în povestea din spatele clişeelor, care sunt demontate pas cu pas. Întâlnirea dintre un reporter politic respectat în Olanda, Pierre Peters, şi o actriţă de telenovele, Katja Schuurman, intră pe un făgaş imprevizibil.

Pierre Peters, interpretat de Dan Bordeianu, este obişnuit să-i intervieveze pe oamenii politici ai timpului, astfel că solicitarea de a o intervieva pe Katja Schuurman, jucată de Diana Roman, i se pare un afront.

Katja, în vârstă de 25 de ani, este cunoscută publicului olandez pentru frumuseţea ei şi pentru intervenţiile chirurgicale cu rol estetic, dar şi pentru scandalurile amoroase, în care a fost implicată.

Dincolo, însă, de aspectul de plastic pe care îl afişează, Katja ascunde o minte lucidă şi o personalitate puternică. Iar dacă la început cei doi se resping reciproc, pe parcursul piesei ajung să-şi facă cele mai intime confesiuni, iar lucrurile iau o întorsătură în care intervievatorul se transformă în intervievat şi invers…

Preţul unui bilet la acest spectacol este de 30 lei.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Muzica, filme, carte