Valentina Pelinel, siluetă perfectă la 6 luni de la naștere

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Valentina Pelinel (38 de ani) are o siluetă de invidiat la doar 6 luni de la naşterea gemenelor ei și ale omului de afaceri Cristi Borcea (49 de ani), Idira Maria și Rania Maria. Cuplul mai are un fiu, Milan, în vârstă de doi ani.

Fostul model şi-a reintrat complet în formă după sarcina gemelară. Dacă, până acum, după a doua naștere, nu s-a lăsat deloc fotografiată complet, recent, Valentina s-a simțit suficient de confortabilă în propria piele pentru a se afișa în întregime pe contul personal de Instagram.

Valentina Pelinel, siluetă perfectă la 6 luni de la naștere

Pentru prima dată în acest an, Valentina Pelinel apare într-o imagine în plan întreg, fotografie publicată pe contul personal de Instagram.

Fotografia a fost realizată pe un ponton de pe malul lacului Snagov, având în spate o minunată privelişte.

„În mijlocul naturii perfecte”, este mesajul care însoţeşte această fotografie în care este surprinsă o Valentina Pelinel reintrată complet în formă la 6 luni de la naşterea celor două fetiţe.

Valentina Pelinel, extrem de îndrăgostită de Cristi Borcea

„Eu sunt o persoană care vede mereu lucrurile în aspectele lor pozitive. Și aleg întotdeauna să îmi construiesc viața conform valorilor mele.

Buna dispoziție, umorul și echilibrul sunt stări pe care le cultiv în fiecare zi. Sunt un om fericit pentru că îmi construiesc fericirea, nu pentru că aștept ca lucrurile să se așeze.

Binecuvântarea de a avea bărbatul iubit lângă mine este un dar pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi.

Am așteptat mult timp acest moment și suntem recunoscători pentru tot ce avem de trăit împreună de acum încolo.

(…)

Cristi este un bărbat cu o carismă extraordinară, o masculinitate desăvârșită și o forță care este completată perfect de capacitatea lui de dăruire.

Sunt fericită alături de Cristi și asta e tot ce contează. Pentru ca o relație să funcționeze este nevoie de mai mult decât iubire, iar noi avem multe alte lucruri în comun care ne împlinesc și ne asigură continuitatea și stabilitatea relației.”

Foto:

Citește și:

Regina Elisabeta a II-a, mai supărată ca niciodată. Nu vrea să mai vorbească despre Meghan Markle și prințul Harry. Care este motivul?

Regizorul Alexandru Darie a murit la vârsta de 60 de ani. Era directorul general al Teatrului Bulandra din București

Cum a reacționat Ioana Ginghină când a văzut imaginile în care fostul ei soț sărută o altă femeie? A dezvăluit totul: „Când am aflat…’

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete