Familie: Cum să eviţi certurile pentru avere?

Dacă te afli la mijloc într-o astfel de luptă pentru avere, îţi trebuie mult tact şi răbdare ca să împaci pe toată lumea sau măcar să te ţii tu departe de certuri. În plus, este posibil să te simţi şi tu nedreptăţită.

Dar, până la urmă, lucrurile legale se pot aranja la tribunal. Bineînţeles, cu multă cheltuială – de timp, bani şi nervi.

Totuşi, râca dintre rude poate dura cu anii. Şi nu ar fi păcat ca de Sărbători să vă salutaţi la fel de rece sau chiar să izbucnească certuri?

Relaţiile, mai importante decât banii

Ar trebui să ţineţi toţi cont că legăturile de sânge contează mai mult decât bunurile materiale. Chiar să-ţi strici relaţia cu fraţii sau surorile tale, să nu vă mai vedeţi cu anii sau să vă tot certaţi la reuniunile care altfel ar fi plăcute?

Pe lângă lăcomia care, din păcate, este o trăsătură umană, în astfel de situaţii apar rivalităţi lăsate în urmă cu ani. Sora care se simţea nedreptăţită se poate răzbuna acum.

Ginerele nedorit de nimeni poate să încerce să îşi câştige stima întregii familii cu tertipuri legale prin care toţi ajung la mâna lui.

Citeste tot articolul aici

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Relatii in familie