Faina care nu ingrasa poate fi cumparata acum din orice magazin de profil

Doctorul Gabriela Man, (despre care puteti citi mai multe aici) medicul care a conceput faina care nu ingrasa, a semnat un parteneriat cu producatorul si distribuitorul de alimente Sanovita pentru a pune la dispozitia tuturor romanilor ambalajul de un kilogram al amestecurilor speciale de fainuri „Slabesti mancand”.

„Din pacate noi nu aveam posibilitatea sa ambalam aceste fainuri miraculoase la pungi de un kilogram, fapt ce ii forta pe clientii nostri sa achizitioneze aceste produse doar sub forma sacilor de 10 kilograme, forma de ambalare mai degraba potrivita pentru o brutarie decat pentru camara unei gospodine. Prin parteneriatul cu Sanovita am reusit sa rezolvam si aceasta problema spinoasa.” spune Gabriela Man.

Pentru inceput, Sanovita va distribui aceste amestecuri speciale de fainuri in magazinele naturiste, in functie de cererea si dorinta acestora de a pune la dispozitia consumatorilor aceasta faina miraculoasa. Pe www.slabestimancand.ro va fi actualizata saptamanal lista magazinelor naturiste care au deja aceste fainuri pe rafturi pentru a veni in sprijinul consumatorilor care doresc sa achizitioneze aceste produse.

Dr. Gabriela Man a absolvit Facultatea de Medicina din cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie din Cluj Napoca. A lucrat in cadrul sistemului de sanatate, iar din 1996 – pe piata farmaceutica.

Incepand cu 2005 are propria afacere impreuna cu sotul si fratele ei. In 2007 a inregistrat marca „Slabesti mancand”, iar in decembrie 2008 a inceput productia premixurilor din aceasta gama. In paralel cu coordonarea acestei afaceri, Gabriela Man are si un cabinet de consultanta in domeniul nutritiei si urmeaza cursurile masteratului „Managementul igienei, controlul calitatii produselor alimentare si asigurarea sanatatii populatiei”.

Dr. Gabriela Man a avut ideea producerii acestor amestecuri de fainuri dupa ce a incercat ea insasi, ani la rand si fara succes, o serie de regimuri de slabire. A facut ulterior studii pe tema nutritiei si a ajuns astfel sa conceapa mixurile „Slabesti mancand” pentru a veni in sprijinul persoanelor supraponderale si a celor cu diabet care doresc sa se hraneasca atat gustos cat si sanatos.
 

 

Sursa: Mediafax
Foto: Florin Haragas

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
VIVA!
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Sanatate