Facebook le-a pregătit utilizatorilor o surpriză. O nouă funcție va ajuta la depistarea rețelelor Wi-Fi

 Wi-Fi Finder Facebook

Navigarea pe internet a devenit o obișnuință pentru foarte multe persoane. Cu toate acestea, există situații în care accesul este limitat din cauza conexiunilor slabe la internet. 

Atunci când nu suntem acasă și nu avem la dispoziție rețeaua Wi-Fi, obișnuim să ne conectăm la internet prin intermediul datelor mobile. Acest lucru se aplică pe suprafața țării, însă în străinătate, nu mai putem beneficia de acest serviciu. Astfel, singura soluție pentru a ne conecta la internet este găsirea unor rețele Wi-Fi.

Pentru că își doresc ca utilizatorii să petreacă cât mai mult timp pe rețelele sociale, managerii Facebook au creat o nouă funcție numită Wi-Fi Finder. Această funcție îi ajută pe utilizatori să depisteze locurile în care există rețele Wi-Fi, care nu au nevoie de o parolă pentru a fi accesate, potrivit go4it.ro.

Dacă până acum utilizatorii erau nevoiți să meargă în diverse locații pentru a se conecta la internet sau să vâneze rețelele neparolate, acum găsirea rețelelor Wi-Fi fără parolă este mult mai ușoară. Facebook va marca pe hartă locurile în care există astfel de conexiuni la internet, facilitând navigarea pe web și postarea de conținut pe rețelele de socializare. Aplicația este de mare ajutor pentru cei care obișnuiesc să călătorească, aceștia putând să se conecteze mult mai ușor la internet.

Cum poți beneficia de  Wi-Fi Finder?

Pentru a beneficia de această funcție, tot ce trebuie să faci este să accesezi meniul „more' din aplicaţia de mobil. Această aplicație este disponibilă atât pentru cei care au un sistem de operare Android, cât și pentru telefoanele cu sistem de operare iOS.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Cinci sfaturi de care orice femeie trebuie să țină cont la volan

Cum să repari zgârieturile de pe lentilele ochelarilor? Este mai simplu decât crezi

Intră în lumea digitală: 3 obiecte pe care le poți folosi altfel decât până acum

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Diverse