7 semne care îți arată că ai un copil Indigo

Când spunem copil indigo nu ne referim la culoarea pe care o putem asocia cu acest cuvânt, ci la un anumit tip de personalitate, aceasta fiind destul de rar întâlnită în societatea actuală.

Ce înseamnă un copil indigo?

Un copil indigo este o persoană cu totul specială. Aceștia sunt considerați ca fiind creatorii lumii noi și sunt reprezentați de suflete înzestrate cu puterea de a schimba tot ceea ce este vechi și de a aduce un suflu nou în diferite medii, potrivit gaia.com. Copiii indigo sunt firi hotărâte și pline de energie, mulți din ei fiind diagnosticați cu ADHD în timpul copilăriei.

7 semne care îți arată că ai un copil indigo

1. Copilul tău are țeluri înalte

Dacă nu se mulțumește cu puțin și tot timpul tinde către lucrurile dificil de obținut, copilul tău ar putea face parte din categoria copiilor indigo. Aceste țeluri înalte îl vor face să își aleagă cu atenție persoanele cu care interacționează, păstrând în jurul lui doar acei oameni pe care îi consideră valoroși.

2. Este perceptiv

Acești copii au capacitatea de a percepe mult mai ușor situațiile care îi înconjoară. Ei văd lumea într-un mod diferit și se așteaptă ca cei din jur să facă același lucru.

3. Au simțul dreptății

Copiii indigo au un simț dezvoltat al dreptății. Atunci când lucrurile nu li se par tocmai în regulă, nu ezită să reacționeze. Ajunși la maturitate, aceștia se pot afla de multe ori în fruntea protestatarilor, atunci când sunt organizate diverse manifestații.

4. Simt nevoia să aducă schimbarea

Un copil indigo nu se va încadra în anumite standarde, ci va încerca tot timpul să aducă o schimbare în locurile în care este prezent. Acesta este principalul motiv pentru care el se poate transforma în lider atunci când ajunge la maturitate.

5.  Simt că sunt diferiți

Dacă ai un copil care simte în permanență că este diferit față de cei din jur și tinde să fie ușor mai rebel, atunci este posibil să ai un copil indigo.

6. Au o intuiție dezvoltată

Ei reușesc să intuiască anumite lucruri și să își dea seama de cum sunt anumite persoane în realitate.

7. Devin frustrați

Faptul că sunt într-o continuă schimbare și că nu își găsesc cu ușurință locul printre cei din jur îi determină să devină frustrați în anumite situații.

Foto: 123rf.com

Citește și:

Nu a ținut cont de părerile celor din jur, iar acum este pe cale să ajungă Miss Univers Malaezia. Cum arată tânăra care a uimit pe toată lumea cu ambiția ei

5 obiceiuri care par neînsemnate, dar care au puterea de a-ți schimba viața

Știai că numele tău îți poate ghida întreaga viață? Ce influență are asupra destinului

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Diverse