Exerciții yoga pentru copii. Episodul 7: Postura câinelui cu capul în jos


Exercițiile de yoga pentru copii pot fi foarte distractive și sunt perfecte mai ales pentru această perioadă, în care cel mic merge la școală.

Primele săptămâni de școală sunt întotdeauna cele mai grele, iar cei mici se pot confrunta cu o ușoară oboseală. Pentru că programul lor se schimbă în mod radical, ora de trezire se modifică, iar efortul intelectual este mult mai mare decât în timpul verii, este foarte important să găsim o serie de activități, care să îi ajute pe copii să se relaxeze și să se încarce cu energie.

Exercițiile de yoga reprezintă o modalitate prin care cei mici se pot distra și relaxa în același timp. Postura câinelui cu capul în jos este un exercițiu care cu siguranță îi va aduce zâmbetul pe buze copilului tău. Această practică întrărește musculatura de la nivelul picioarelor și mâinilor și relaxează mintea, alungând tensiunile și oboseala acumulate peste zi.

Michelle Dumitru, instructor acreditat de Yoga pentru copii, familie, adulți și adolescenți, te învață cum poți realiza în mod corect acest exercițiu.

Urmărește materialul video pentru a vedea în ce consta postura câinelui cu capul în jos.

Foto: avantaje

Citește și:

Exerciții yoga pentru copii. Episodul 6: Postura Pisicii

Exerciții yoga pentru copii. Episodul 4: Învățăm să respirăm corect – Respirația Iepurașului

Exerciții yoga pentru copii. Episodul 2: tehnica de relaxare „Balonul fermecat'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Video