Exerciții yoga pentru copii. Episodul 6: Postura Pisicii


Exercițiile de yoga pentru copii au capacitatea de a-i ajuta pe aceștia să se dezvolte atât din punct de vedere fizic, cât și în ceea ce privește latura emoțională. 

Prin mișcări simple, cei mici își pot dezvolta musculatura,  se vor bucura de o mai bună flexibilitate și vor învăța tot ce este nevoie despre echilibru. Cu puțină imaginație, exercițiile de yoga pot fi transformate într-o adevărată distracție pentru cei mici. Asocierea cu diferite simboluri din lumea animală îl va face pe copil să înțeleagă mai bine aceste exerciții și să aștepte cu nerăbdare o nouă ședință de yoga.

Postura Pisicii, exercițiul de yoga perfect pentru musculatura spatelui

Michelle Dumitru, instructor acreditat de yoga, te învață ce exerciții poți face alături de copilul tău. Postura pisicii este o practică ce îl ajută pe cel mic să respire corect și să își relaxeze întreg organismul, fiind în același timp o metodă foarte distractivă. Acest exercițiu întinde musculatura de la nivelul spatelui, eliminând astfel orice fel de durere. Făcând acest exercițiu, nu numai că te vei distra alături de copilul tău, ci vei reuși să scapi de durerile sâcâitoare de spate.

Urmărește materialul video pentru a vedea în ce constă exercițiul de yoga cunoscut sub denumirea de postura pisicii.

Foto: sutterstock.com

Citește și:

Exerciții yoga pentru copii. Episodul 5: Postura Cobrei

Exerciții yoga pentru copii. Episodul 4: Învățăm să respirăm corect – Respirația Iepurașului

Exerciții yoga pentru copii. Episodul 3: tehnica de relaxare „Postura copacului'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Video