Exerciții yoga pentru copii. Episodul 4: Învățăm să respirăm corect – Respirația Iepurașului

Exercițiile de yoga au capacitatea de a relaxa organismul și sunt perfecte pentru a-i învăța pe cei mici cum să scape de energiile negative. Astfel, acestea se pot transforma în activitatea perfectă pentru a petrece timp alături de copilul tău, ajutându-l să se dezvolte armonios.

Modul în care respirăm este esențial, iar exercițiile de yoga ne pot ajuta să facem acest lucru într-un mod corect. Astfel, o tehnică de respirație ne ajută să ne energizăm și să ne putem duce la capăt toate activitățile. Respirația iepurașului este o tehnică aplicată foarte des în timpul exercițiilor de yoga. Nu este un exercițiu deloc greu, iar tot ceea ce trebuie să faci este să stai cu fesele pe călcâie și să te concentrezi asupra respirației.

În urma acestui exercițiu, corpul copilului tău va fi plin de energie, iar starea lui de spirit va fi cu totul alta. Se va simți mult mai vesel și mai plin de viață.

Michelle Dumitru, instructor acreditat de Yoga pentru copii, familie, adulți și adolescenți, te învață cum trebuie să procedezi pentru a-ți învăța copilul să respire corect.

Urmărește materialul video pentru a vedea în ce constă tehnica “Respirația Iepurașului”.

Bianca Hriscu

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Exerciții yoga pentru copii. Episodul 3: tehnica de relaxare „Postura copacului'

Exerciții yoga pentru copii. Episodul 2: tehnica de relaxare „Balonul fermecat'

Exerciții yoga pentru copii. Episodul 1: tehnica „Salutul soarelui'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Video