Exact ca-n filme: animalele au luat cu asalt orașele aflate în carantină

animals-in-streets-during-coronavirus-quarantine-5e70e66743d7b__700SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Ați văzut filmul Armata celor 12 maimuțe? E momentul potrivit să-l vedeți pe Brad Pitt în cel mai bun rol al său. Cine oare s-ar fi gândit că viața bate filmul și că e mai răvășitoare decât orice închipuire cinematografică? Iată cum, în China, animalele au luat cu asalt orașele aflate în carantină…

Pe măsură ce virusul circulă și îngrozește întreg mapamondul orașele se golesc, oamenii se autoizolează iar atmosfera generală este de părăsire și pustiire pe fondul carantinei locale. Nu e neapărat un lucru rău… în propriile case se redescoperă cărțile, serialele TV, și jocul de remy. Astfel, mulți au uitat de lumea exterioară, limitând ieșirile în aer liber preferând intimitatea propriei locuințe. În tot acest timp natura își urmează cursul firesc iar în unele zone se observă un rezultat neașteptat al izolării oamenilor.

În țări precum Japonia, Italia sau Thailanda s-a observat cum animalele au pus stăpânire pe orașele goale. În Japonia căprioarele aflate în parcul național Nara au ieșit în căutare de hrană. De obicei parcul Nara este plin de turiști deoarece căprioarele sunt o atracție locală. Cei care vizitau parcul cumpărau de la intrare biscuiți, covrigei sau pufuleți speciali și hrăneau aceste căprioare direct din mâna lor. Pentru că numărul vizitatorilor s-a redus până la dispariție, în ultimul timp căprioarele au ieșit ele în căutarea turiștilor care altădată le hrăneau… Și astfel umblă nestingherite pe străzi și pe trotuare. De curând pe rețelele de socializare au apărut fotografii cu animalele care se plimbă pe străzile pustii.

În Thailanda maimuțele au pus stăpânire pe orașele golite iar în Italia au fost observate oi, porci mistreți și un cal. Se preconizează o nouă ordine mondială?

Foto: okadennis

Citește și:

Transmiți virusul voit, ascunzi date, nu respecți carantina: pușcărie

Sociologul Ciprian Iftimoaei: „În lupta cu COVID-19 mi se pare mai potrivită strategia imunizării colective, graduale şi controlate!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Stiri