Elogiu femeii. Cum au descris femeia în cuvinte cei mai cunoscuți bărbați ai lumii?


Luna martie este o lună dedicată femeii. În această perioadă, atenția este îndreptată asupra lor, fie că sunt mame, fiice sau surori.

Prima lună de primăvară scoate în evidență femeia cu tot ce însemnă ea. Gingășia, delicatețea, frumusețea și eleganța sunt doar câteva dintre lucrurile care le definesc pe femei și care, de-a lungul timpului, au fost observate de către bărbați. În scrierile lor, cei mai cunoscuți bărbați ai lumii au descris în multe rânduri femeia, asemănând-o cu o mulțime de trăiri. Astfel, au apărut acele metafore care definesc femeia și pe care ne place să le auzim de fiecare dată.

Pentru că luna martie este una cu totul specială și orice femeie trebuie să se simtă importantă, noi am selectat cele mai frumoase citate despre femei și care se pot transforma rapid într-o declarație emoționantă pentru femeile importante din viața oricărei persoane.

Urmărește materialul video pentru a vedea cum au descris femeia în cuvinte cei mai cunoscuți bărbați ai lumii.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Cele mai frumoase locuri din Iordania. Țara în care sufletul este mai aproape de divinitate

Ce vând românii pe site-urile de anunturi

Cum poți scăpa rapid de problema părului lipsit de volum? Specialiștii îți arată ce pași trebuie să respecți pentru a obține o coafură perfectă

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Alte video-uri