Cum poți scăpa rapid de problema părului lipsit de volum? Specialiștii îți arată ce pași trebuie să respecți pentru a obține o coafură perfectă


Părul lipsit de volum este o problemă pentru foarte multe doamne și domnișoare și reprezintă motivul pentru care multe dintre ele aleg să își țină părul prins în majoritatea timpului.

În timp ce unele femei au fost înzestrate de la natură cu un păr bogat și cu mult volum, altele nu se pot lăuda cu acest lucru. Cu toate acestea, problema părului lipsit de volum poate fi rezolvată rapid atunci când sunt respectate anumite reguli esențiale.

Cum poți scăpa rapid de problema părului lipsit de volum?

Pentru a da mai mult volum părului, un pas important este curățarea acestuia în profunzime. Specialiștii recomandă un șampon care să înlăture excesul de sebum, dar și o mască pentru hidratare. Masca trebuie aplicată întodeauna doar la vârfuri și asta pentru că atunci când este aplicată la rădăcina firului de păr, există riscul ca aceasta să încarce scalpul, iar părul să se îngrașe mult mai repede.

Odată curățat părul, urmează uscarea acestuia. Pentru o coafură cu mult volum, peria folosită pentru uscarea părului are un rol foarte important. De preferat ar fi să alegem o perie rotativă, cât mai mare, dar care să poată fi manevrată cu ușurință. Aceasta nu numai că va da volum părului, dar îi va oferi și o strălucire aparte.

Pe lângă pașii ce trebuie urmați pentru a obține o coafură perfectă, atunci când ne dorim mai mult volum, trebuie să ne alegem și o tunsoare potrivită. Pentru un păr rar și subțire, specialiștii recomandă tunsorile mai scurte și asta pentru că cu cât părul este mai lung, cu atât greutatea acestuia este mai mare, iar volumul se poate diminua semnificativ.

Urmărește materialul video de mai sus pentru a vedea care sunt pașii pe care trebuie să îi urmezi pentru a obține un păr cu mai mult volum.

Foto: shutterstock.com

Citește și:

Secretele de frumusețe ale chinezoaicelor. Cum reușesc să aibă mereu un ten fără imprefecțiuni și fără riduri?

Culoarea care face furori pe internet. Cum să îți vopsești părul în 2018 dacă vrei să atragi toate privirile?

Cel mai bun tratament natural pentru unghiile fragile, care se rup ușor! Doar câteva ingrediente simple din bucătărie fac minuni

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Alte video-uri