Alina Pușcaș a vorbit prima dată despre nunta cu Mihai Stoenescu! Ba chiar va veni și al treilea copil

CONȚINUT VIDEO AVANTAJE

După ce a divorțat de Viktor Bieltz, Alina Pușcaș și-a găsit fericirea în brațele medicului Mihai Stoenescu. Dacă la început și-au ascuns relația cât de mult a fost posibil, ulterior cei doi și-au asumat-o, iar în prezent sunt mai fericiți ca niciodată pentru că au devenit și părinți.

Chiar dacă nu s-au căsătorit, Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu au împreună doi copii frumoși. Ba mai mult decât atât, chiar dacă a născut de două ori prin cezariană, prezentatoarea și iubitul ei se gândesc deja să facă și cel de-al treailea copil.

„Da, ne mai dorim copii. Ne mai dorim cel puțin unul. Nu știu dacă o să mai pot face mai mult de unul. Pentru că eu am făcut de la bun început cezariană și de la prima sarcină și la a doua. Știu că există un maxim de trei. Acum, vom vedea. Ideea este că următoarea sarcină pe care ne-am dori-o ca să zic așa, și care ar fi posibilă, ar trebui să fie în minim doi ani, hai să zicem un an jumate că deja au trecut 5 luni, pentru că e mai periculos dacă e mai devreme de atât, pentru că totuși este o operație care a fost de două ori pe același loc și totuși e nevoie de timp pentru organism. Și mi-a recomandat doctorul să aștept, dacă mai vreau încă un copil. Să aștept doi ani din momentul în care am născut ultima dată,' a mărturisit Alina Pușcaș, în exclusivitate pentru Revista Avantaje.

Când se va mărita din nou Alina Pușcaș

Prezentatoarea emisiunii „Te cunosc de undeva' nu prea a vorbit despre nuntă de când are o nouă relație, mai ales că este mama a doi copii. Cu toate acestea, în cadrul unui interviu, Alina Pușcaș a povestit cu sinceritate de ce nu s-a grăbit să se mărite din nou. Totuși, ea a spus și cum și-ar dori să fie nunta ei, în cazul în care se va hotărî să facă acest pas.

„Am ajuns la momentul în care nu mi se mai pare atât de obligatoriu să se întâmple căsătoria, pentru că avem deja doi copii, ne gândim și la al treilea. Noi trăim exact ca un cuplu căsătorit. Adică noi ce am face ar fi strict o petrecere și niște acte. După cum știți, mie chestia cu actele nu mi-a prins foarte bine. Așa că nu țin neapărat, poate o să facem o petrecere, poate probabil vor veni și actele. Cred că dacă am face-o acum, ar fi înregistrată ca o chestie, vai obligat forțat că am făcut doi copii. Nu, eu prefer să îi facem, să fie făcuți, să vină și al treilea copil, și după care, în momentul în care ne vom liniști, cred că ar fi mult mai frumos și mult mai romantic să se întâmple așa pur și simplu. Ne-am dori ceva foarte restrâns, eventual în afara țării, undeva să fie romantic. Evident și eu și el ne dorim să fie undeva pe o plajă. Să vedem, nu ne-am gândit efectiv unde. Dar ar fi drăguț să fim mai puțin, adică să nu trebuiască darul, să nu fie meniul, să nu vorbim cu muzicanții. Să fie totul mai spontan,' a mărturisit Alina Pușcaș.

Alina Puşcaş prezintă emisiunea „Te cunosc de undeva', de la Antena 1, alături de Cosmin Seleşi. Ea a devenit cunoscută după ce și-a început cariera ca fotomodel, iar ulterior, s-a făcut remarcată şi în domeniul actoriei şi al muzicii. Alina Puşcaş este are o relație serioasă cu medicul Mihai Stoenescu. Cei doi au împreună doi copii: un băiat şi o fetiţă, respectiv: pe Alexandru şi pe Melissa Antonia. Fiica ei s-a născut anul trecut, pe 27 octombrie.

Pentru a vedea mai multe imagini cu Alina Pușcaș și Mihai Stoenescu, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: viva.ro, Instagram

Mihaela Tudor

Citește și:

După două sarcini, arată impecabil! Cum a reușit să slăbească Alina Pușcaș în timp record

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete