Deși este topită după ei, Delia nu-și răsfață nepoții cu prea multe cadouri

Recent, într-un clip haios publicat în mediul online, Oana Matache, sora Deliei, dezvăluia că nu vrea să-și imagineze ce va găsi acasă când se va întoarce, știind că cei doi copii ai ei, Jessie (2 ani) și Bogdan (10 luni), rămân în grija surorii sale mai mari.

„Creează conținut pe Instagram și vă păcălește foarte tare. Are încredere să lase copiii cu mine. Cu mine totul e sigur.

Fac divertisment pentru ei. Îi distrez. Mă pricep foarte bine să fiu animator de copii”, a spus Delia, pentru Libertatea.

Artista nu este doar mătușa, ci și nașa celor doi micuți. „Bubu [Bogdan] nu e așa cuminte.  Sare în păr, la față. E în perioada de explorare.

Nu știu de ce Oana îl aseamănă cu mine. De fapt, eu mă regăsesc în amândoi. La un moment dat, mi se părea că semăn cu Jessie, când mă uitam la fotografiile cu mine când eram mică.

Semănăm și la temperament. Acum trebuie să-l studiez foate bine și pe Bubu. Deocamdată sunt atentă cu el la fiecare mișcare pe care o face, să nu fie în pericol”, a mai completat artista.

Deși este topită după ei, Delia nu-și răsfață nepoții cu prea multe cadouri

Deși este topită după nepoții ei, Delia și-a dat seama că niciunul dintre ei nu este la vârsta la care să înțeleagă cadourile, așa că preferă să se joace cu ei, nu să le ofere jucării costisitoare.

„Cred că de Crăciun am exagerat cu cadourile și nu au înțeles nimic, pentru că nu sunt la vârsta la care să se bucure de daruri, de bucuria de a le desface.

E prea multă informație pentru ei. Dacă le dai un capac de sticlă se joacă cu același interes”, a mai povestit Delia.

Este momentul potrivit să devină mamă? Ce argumente pro și contra are cântăreața?

Deşi are o relaţie specială cu nepoții ei, artista recunoaşte că nu se simte pregătită să aducă pe lume un copil.

„Deliei îi convine situația de a fi mătușă mai mult decât de a fi ea mamă. Ar fi mai complicat.

Așa vine în vizită, îi vede, e topită după ei”, declara, în urmă cu ceva timp, Oana Matache pentru Click!.

„Sunt prea tânără şi prea bătrână ca să am un copil. Pro ar fi că un copil îţi dă un feeling bun, văd asta la Oana.

Mă bucur de nepoţii mei şi îmi plac foarte mult, dar lumea în care trăim nu-mi place atât de mult.

Dacă aş putea, aş lua cu linguriţa doar partea frumoasă din viaţă şi i-aş da-o copilului meu, dar ştiu că nu se poate.

Mi s-ar părea că aduc o viaţă curată într-o lume care nu e aşa. Cumva, aş crea încă o problemă Universului”, a mărturisit cântăreaţa, pentru revista Unica.

Foto: Instagram

Citește și:

Adela Popescu, despre geloziile din mariajul ei cu Radu Vâlcan: „Cele mai multe gelozii le-am avut chiar înainte de a începe relația”

Actrița Hilary Duff cere ca legile să se schimbe după ce surprinde un bărbat fotografiind copii în timpul unui meci de fotbal de-al fiului ei

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au pus capăt luptei pentru custodia fiilor lor: „Supuneam copiii unui stres inimaginabil”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete