Adela Popescu, despre geloziile din mariajul ei cu Radu Vâlcan: „Cele mai multe gelozii le-am avut chiar înainte de a începe relația”

De mai bine de 10 ani, Adela Popescu (33 de ani) și Radu Vâlcan (42 de ani) trăiesc o frumoasă poveste de dragoste. S-au cunoscut pe platourile de filmare, iar, în anul 2015, și-au oficializat relația.

Primul fiu al cuplului, Alexandru, s-a născut în iunie 2016, iar cel de-al doilea, Andrei, în decembrie 2018.

Adela Popescu, despre geloziile din mariajul ei cu Radu Vâlcan: „Cele mai multe gelozii le-am avut chiar înainte de a începe relația”

Recent, într-un interviu oferit publicației online Libertatea, Adela Popescu a vorbit despre mariajul lor, dar și despre geloziile din cuplu.

„Culmea, cele mai multe gelozii le-am avut chiar înainte de a începe relația. Radu avea un renume de mare Don Juan.

Și, în clipa în care am început să ne privim pe sub gene și să ne dăm seama că între noi se naște ceva, evident că primul gând a fost:

«Dar oare nu sunt doar o nouă cucerire pe lista lui?  După, gata, își vede de drum mai departe».

Așa că mi-am propus să nu mă afișez cu el până nu sunt absolut convinsă că e foarte îndrăgostit de mine.

Abia când mi-a fost clar că nu e ceva întâmplător și că între noi sunt sentimente foarte puternice, am fost de acord să ne afișăm.

Pornind de la o astfel de bază, lucrurile se construiesc foarte frumos și natural. Eu cred că oamenii care au avut succes amoros sunt mult mai dispuși să fie fideli.

Asta pentru că au văzut cum e în toate felurile și au devenit imuni la complimente și la replici de agățat, trecând prin asta foarte des.

În ceea ce îl privește pe Radu, care nu face excepție, e în categoria bărbaților care a și avut experiențe și știe ce vrea de la viață”, a povestit prezentatoarea TV, pentru Libertatea.

„Suntem foarte transparenți unul cu celălalt”

„Se poate spune că îi controlez mai tot timpul telefonul, dar noi suntem foarte transparenți unul cu celălalt.

Îmi spune: «Vezi că am primit un e-mail, uită-te și tu, ce răspundem?». Nu avem parole la telefon, avem parole, dar le știm, sunt pentru ceilalți, nu pentru noi doi.

Suntem foarte transparenți și nu găsesc în clipa aceasta motive de gelozie. Sigur că lunile în care el pleacă în Thailanda [unde filmează emisiunea Insula iubirii pentru Antena 1] sunt destul de grele.

Evident că acolo e o atmosferă, sunt tot felul de oameni, dar încerc să nu mă gândesc (râde) la ce ar putea să îmi facă rău”, a mai declarat, pentru Libertatea, Adela Popescu.

Atât Adela, cât și Radu lucrează în prezent în televiziune. Alături de Cove, Adela moderează emisiunea Vorbește Lumea, difuzată de Pro TV, în timp ce Radu este gazda show-ului Insula Iubirii, difuzat de Antena 1.

Foto: Instagram

Citește și:

Cum arăta Michael Jackson înainte să moară? Autopsia artistului, publicată la 10 ani de la moartea acestuia!

Cât au costat cizmele pe care Adelina Pestrițu le-a purtat la prezentarea de modă a designerului Philipp Plein?

Celebrul Quentin Tarantino, tată pentru prima oară! Ce au binevenit regizorul și soția lui pe lume, o fiică sau un fiu?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete