Fiicele gemene ale Valentinei Pelinel și ale lui Cristian Borcea au împlinit un an

Valentina Pelinel, Cristian Borcea și copiii lor

Duminică, 1 martie, fiicele gemene ale fostului model Valentina Pelinel (38 de ani) și ale omului de afaceri Cristian Borcea (50 de ani), Indira și Rania, au împlinit un an!

Fiicele gemene ale Valentinei Pelinel și ale lui Cristian Borcea au împlinit un an

În mediul online, Valentina Pelinel a publicat o imagine în care soțul ei este surprins ținând gemenele perechii în brațe, fotografie în descrierea căreia a scris: „Mărțișoarele noastre împlinesc azi 1 anișor”.

Fotografia a strâns mii de aprecieri și sute de mesaje de felicitare. „Sunt foarte fericit și împlinit”, a mărturisit Cristian Borcea, pentru Libertatea.

Cum se menține Valentina Pelinel pozitivă în situațiile dificile?

„Eu sunt o persoană care vede mereu lucrurile în aspectele lor pozitive. Și aleg întotdeauna să îmi construiesc viața conform valorilor mele.

Buna dispoziție, umorul și echilibrul sunt stări pe care le cultiv în fiecare zi. Sunt un om fericit pentru că îmi construiesc fericirea, nu pentru că aștept ca lucrurile să se așeze.

Binecuvântarea de a avea bărbatul iubit lângă mine este un dar pentru care îi mulțumesc lui Dumnezeu în fiecare zi.

Am așteptat mult timp acest moment și suntem recunoscători pentru tot ce avem de trăit împreună de acum încolo”, mărturisea Valentina Pelinel, în urmă cu ceva timp, potrivit DC News.

Valentina Pelinel și Cristian Borcea s-au căsătorit civil pe 12 septembrie 2018, iar, pe 30 septembrie 2019, cuplul s-a cununat religios în Ungaria.

Omul de afaceri are, în total, nouă copii. Din primul mariaj cu Mihaela Borcea, bărbatul are trei copii, un fiu, Patrick, și gemenii Antonia Melissa și Mihai Angelo.

Din căsnicia cu Alina Vidican, Cristi Borcea mai are doi copii: Alexandru și Gloria. De asemenea, fostul acționar al clubului de fotbal Dinamo mai are un copil dintr-o altă relație extraconjugală.

Din mariajul cu Valentina Pelinel, omul de afaceri are un fiu, Milan, și fiicele gemene Indira și Rania.

Foto: Instagram

Citește și:

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au pus capăt luptei pentru custodia fiilor lor: „Supuneam copiii unui stres inimaginabil”

Actrița Hilary Duff cere ca legile să se schimbe după ce surprinde un bărbat fotografiind copii în timpul unui meci de fotbal de-al fiului ei

Adela Popescu, despre geloziile din mariajul ei cu Radu Vâlcan: „Cele mai multe gelozii le-am avut chiar înainte de a începe relația”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete