Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au pus capăt luptei pentru custodia fiilor lor: „Supuneam copiii unui stres inimaginabil”

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au ajuns la un numitor comun în lupta pentru custodia copiilor lor, punând, înainte de orice altceva, binele acestora pe primul loc.

De când fiii fostei perechi, Eduard (9 ani) și Maximus (12 ani), petrec mai mult timp cu tatăl lor, Adriana are mai mult timp pentru proiectele personale. Printre planurile sale se numără și acela de a reveni în televiziune.

Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au pus capăt luptei pentru custodia fiilor lor: „Supuneam copiii unui stres inimaginabil”

În ultimii ani, Adriana Bahmuțeanu și Silviu Prigoană au avut peste 80 de procese și plângeri penale, ajungând să meargă aproape zilnic la tribunal, relatează Libertatea.

„Băieții mei sunt deja mari. Sunt doi puștani pasionați de tehnologie. Este totul foarte bine. Stau unde vor ei.

Eu am renunțat la procesele îndelungi cu fostul meu soț. La un moment dat mă gândeam împreună cu avocata să intrăm în Cartea Recordurilor.

Vorbesc serios, dar am renunțat. I-am zis că noi renunțăm la orice proces pentru că supuneam copiii unui stres inimaginabil.

Cum a vrut el, cum au vrut și copiii, cum a vrut toată lumea, așa s-a întâmplat. Mă bucur că în sfârșit s-a reparat relația dintre tată și copii, asta este cel mai important.

Noi am insistat pe asta, am făcut consiliere psihologică la Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului pentru a se repara relația dintre tată și copii și mă bucur că s-a rezolvat și că lucrurile sunt în ordine”, a mărturisit Adriana Bahmuțeanu, pentru Libertatea.

„Îmi doresc o emisiune de televiziune care să mă reprezinte”

„Nu pot să zic că acum am mai mult timp pentru mine, fiindcă nu am timp cum mi-aș dori. Am multe proiecte.

Mi-aș dori să merg la pilates, la yoga, la înfrumusețare, unde mă duc doar de nevoie și de bun simț. Nu sunt neapărat fană a saloanelor.

N-am timp de toate astea, dar aș vrea să călătoresc mai mult și chiar îmi doresc o emisiune de televiziune care să mă reprezinte”, a mai povestit Adriana Bahmuțeanu, pentru aceeași sursă menționată anterior.

Foto: Facebook

Citește și:

Celebrul Quentin Tarantino, tată pentru prima oară! Ce au binevenit regizorul și soția lui pe lume, o fiică sau un fiu?

Băiețelul cu nanism care a vrut să-și ia viața după ce a fost hărțuit de colegi este susținut de celebritățile de la Hollywood

Prințul Harry și Meghan Markle vor fi nevoiți să renunțe la acest privilegiu după ce se vor separa de familia regală

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete