Actrița Hilary Duff cere ca legile să se schimbe după ce surprinde un bărbat fotografiind copii în timpul unui meci de fotbal de-al fiului ei

Hilary Duff și fiul eiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Actrița Hilary Duff (32 de ani) ia acțiune.

Vedeta, care este mama a doi copii, o fiică și un fiu, Banks (1 an) și, respectiv, Luca (7 ani), cere ca legile să se schimbe după un incident „înfricoșător” petrecut la un meci de fotbal de-al fiului ei.

Sâmbătă, 22 februarie, actrița a publicat pe contul personal de Instagram un videoclip în care confruntă un fotograf care, potrivit spuselor ei, îi fotografia pe micuți pe terenul de fotbal.

„Cu cine te afli aici?”, este Hilary auzită întrebând. „Cunoști pe cineva din aceste echipe? Te poți opri din a fotografia copiii, te rog?”

Vorbind din nou despre incident luni seara, 24 februarie, Hilary a dezvăluit că are mai multe gânduri referitoare la cele petrecute.

Actrița Hilary Duff cere ca legile să se schimbe după ce surprinde un bărbat fotografiind copii în timpul unui meci de fotbal de-al fiului ei

„Sinceră să fiu, nu sunt sigură că bărbatul era 100% paparazzi. Putea să fie un tip și atât. Îi recunosc pe fotografii care mă urmăresc zi de zi, iar pe el nu l-am mai văzut niciodată.”

Hilary le-a mai spus fanilor ei că, inițial, a bănuit că bărbatul era un membru din familia unui alt copil, dar apoi a simțit ca fiind ciudat că bărbatul era mai apropiat de copiii din echipa fiului ei decât orice alt părinte și a făcut fotografii 35 de minute încontinuu.

Apoi, actrița ar fi întrebat părinții celorlalți copii dacă îl cunosc pe bărbat. „Nimeni nu părea să îl cunoască”, mai spune ea, în acel moment luând decizia de a-l aborda.

Polițiștii nu au făcut nimic

„Este foarte frustrant. Am sunat la poliție pentru că și alți părinți se simțeau incomod.

Polițiștii m-au cam expediat. M-au întrebat ce vreau ca ei să facă. Mi-au spus că sunt într-un parc public.

Și da, eram într-un parc public în care se jucau mai mulți copii fotbal și acei copii meritau să fie protejați.”

„Este extrem de ciudat și deloc adecvat ca un bărbat să fotografieze copii de 7 ani, iar asta să fie complet legal.

Adică dacă un părinte cere ca asta să se oprească, legile ar trebui schimbate pentru ca fotografii să nu mai aibă dreptul să facă asta.”

Sâmbătă, 21 decembrie 2019, actrița s-a căsătorit cu logodnicul ei, muzicianul Matthew Koma (32 de ani).

Actrița a mai fost anterior căsătorită cu fostul jucător de hochei Mike Comrie, tatăl primului ei copil, Luca, între anii 2010 și 2016.

Foto: Instagram

Citește și:

Claudia Pătrășcanu, despre lupta pentru custodia fiilor ei: „Nu vreau să cred că există cea mai mică șansă ca acești copii să fie luați de lângă mine”

Celebrul Quentin Tarantino, tată pentru prima oară! Ce au binevenit regizorul și soția lui pe lume, o fiică sau un fiu?

Băiețelul cu nanism care a vrut să-și ia viața după ce a fost hărțuit de colegi este susținut de celebritățile de la Hollywood

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete