Decizia Casei Regale. Va participa sau nu fostul principe Nicolae la înmormântarea Regelui Mihai?

decizie Casa Regală fostul principe Nicolae

Casa Regală a României a luat o decizie în ceea ce îl privește pe fostul principe Nicolae, asta după ce acesta a înaintat o scrisoare prin care cerea să fie prezent la funeraliile Regelui Mihai în calitate de membru al familiei.

Radu Enache, avocatul lui Nicolae Medforth-Mills, a anunțat că acesta va participa la înmormântarea Regelui Mihai în calitate de nepot al Majestății Sale, potrivit mediafax.ro. Fostul principe a primit un răspuns din partea Casei Regale în care i s-a transmis că cererea sa a fost acceptată.

Acest răspuns vine după ce Nicolae Medforth-Mills anunța că nu a fost informat oficial de decesul bunicului său, dar că va fi prezent la înmormântarea acestuia.

Regele Mihai a încetat din viață pe 5 decembrie, în jurul orei 13, la reședința sa din Elveția. Acesta va fi înmormântat pe data de 16 decembrie, la Curtea de Argeș, iar în zilele de 14, 15 și 16 decembrie va fi declarat doliu național în România.

Foto: facebook

Citește și:

Când vor avea loc funeraliile Regelui Mihai I și care sunt zilele în care va fi declarat doliu național?

Cum se va împărți averea Regelui Mihai I? Ultimul monarh al României a lăsat un testament

Legea salică vs legea primogeniturii cognatice cu preferință masculină. Cum se face succesiunea la tron în funcție de fiecare lege

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete